Alavuden Seudun Osuuspankissa tarjoamme sijoittajan näkökulmasta ammattitaitoista asiantuntemusta, palveluiden helppokäyttöisyyttä OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa, sekä monipuolisia omistaja-asiakkaan etuja. Hyviä vaihtoehtoja sijoittamiseen ja säästämiseen löytyy, oli tavoitteena sitten taloudellinen riippumattomuus, eläkekassan kerryttäminen tai vaikka lyhyen tähtäimen unelmien tavoittelu.

"Matalan korkotason vuoksi tilivarat eivät tuota tällä hetkellä mitään ja inflaatio huomioiden niiden pitkän aikavälin arvonkehitys on jopa negatiivinen, asiakkuusasiantuntija Timo Isosomppi toteaa.

Omistaja-asiakkaanamme saat käyttöösi maksuttoman arvo-osuustilin, sekä myös muita rahanarvoisia etuja osakesijoittamisesta. Esimerkiksi välityspalkkio on Suomessa ja Ruotsissa listatuilla osakkeilla 0,17 prosenttia kauppasummasta, kuitenkin vähintään 7 euroa toteutuneelta toimeksiannolta. Piensijoittajana hyödyt vielä 1 % kulukatosta, jolloin välityspalkkio voi olla vielä tätäkin pienempi. 

Esimerkiksi 500 € osakekaupasta  kulu on ainoastaan 5€, joten omistaja-asiakkaana voit hyvillä mielin tehdä pientäkin osakekauppaa, Timo kertoo.

Omistaja-asiakkaanamme saat kuluitta myös lähes kaikkien rahastojen ostot ja myynnit, osakesäästötilin sekä lisäsijoitukset vakuutussäästöihin. 

Osuuspankissa rahastot ja vakuutussäästäminen kerryttävät myös OP bonusta. Bonuskertymää voi käyttää monipuolisesti esimerkiksi  päivittäisasioinnin palvelumaksuihin sekä vakuutusten maksamiseen.

Lue lisää

Arvo-osuustili

OP:n kautta osakesäästämiseen pääsee käsiksi avaamalla pankkiin arvo-osuustilin. Arvo-osuustili on sähköisten arvopapereiden hallinnointiin tarkoitettu tili, jolla säilytetään erilaisia sähköisiä arvopapereita, kuten osakkeita. Pörssissä listattujen osakkeiden säilytys ja kauppa tapahtuu aina arvo-osuustilin kautta.

Jos olet jo asiakkaamme, voit avata arvo-osuustilin suoraan omasta OP verkkopankista. Jos taas et ole OP:n asiakas mutta haluaisit ryhtyä sijoittamaan OP:n kautta tai haluaisit siirtää nykyisen pankkisi arvo-osuustilillä säilytyksessä olevat sijoitukset meille, se onnistuu sujuvasti ja kuluitta ” vinkkaa Timo.

Suorat yhteystietomme

Ajanvaraus

Ajankohta on aina oikea

Parasta säännöllisessä säästämisessä on se, että aloittamisen ajankohdalla ei ole oikeastaan merkitystä. Kun vain noudatat säntillisesti säännöllistä kuukausisäästämisen ohjelmaa vuosien tai vuosikymmenten ajan, hajautat tekemäsi rahasto-ostot ajallisesti automaattisesti. Satunnaisissa kertamerkinnöissä otat aina riskin siitä, että ostat väärään aikaan. Säännöllinen rahastosäästäminen kannattaa siis aloittaa vaan heti, vaikka pienellä summalla. Summaa voi kuitenkin viilata aina myöhemminkin. Mikäli et tiedä mihin sijoittaisit, OP-Mobiilin digitaalinen sijoituskumppani auttaa sinut tässä kätevästi alkuun.