Toiminnassamme on mukana jo lähes 600 lisenssipelaajaa ja yli 650 harrastajaa ja  vapaaehtoisia toimijoita seurassamme on reilusti yli 150, kertoo junioripäällikkö Karri Ellonen.

PEPO Areena Oy omistaa jalkapallon ainoan harjoitushallin Lappeenrannassa, viralliselta nimeltään Visma Areena, joka mahdollistaa jalkapallon ammattitaitoisen harjoittelun myös talvikaudella.

Tukea nuorten harrastustoimintaan

OP Etelä-Karjala on ollut jo vuosia PEPO junioritoiminnan merkittävimpiä tukijoita.

Snadifutis sekä nuorimpien ikäluokkajoukkueiden toiminta talvella ja kesällä ovat olleet monille junnuille tärkeitä ensiaskelia tutustua jalkapalloon, toteaa Karri Ellonen

OP Etelä-Karjalan PR-sopimusten tuloja on käytetty lisäksi mm. uusien jalkapallojen ja muiden harjoitusvälineiden  hankkimiseen sekä kenttävuokriin.

Harrastajamäärät kasvussa

Seuran tyttötoimintaan sekä pienimpiin junioreihin on satsattu merkittävästi viime vuosina. Syksyllä 2021 seuraan palkattiin päätoiminen varhaiskasvatuspäällikkö, jonka vastuulla on seuran nuorimmat tyttöikäluokat sekä Perhefutis, Snadifutis ja UEFA Playmakers -toiminta. Tämän lisäksi PEPO järjestää kouluissa viikoittain jalkapallokerhoja.

PEPO:n junioritoiminta kattaa joukkuetoiminnassa ikäluokat 7-vuotiaista aina P20- sekä T18-joukkueisiin asti. Joukkuetoimintaa on tukemassa päätoimiset valmennus- ja junioripäälliköt.

PEPO:n pelaajamäärä on noussut lähes 200 pelaajalla viimeisen kahden vuoden aikana. OP Etelä-Karjalan kaltaiset yritykset ovat olleet tässä kasvussa suuressa asemassa.

PEPO jalkapallokentältä.jpg

Kiinnostuitko?

Pelaajia pääsee vielä PEPO:n toimintaan mukaan. Mikäli sinua tai tuttujasi kiinnostaa laadukas jalkapallotoiminta, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Yhteystietomme löytyvät PEPO:n nettisivuilta. 

https://www.pepofutis.net/seura/toimihenkilot/