Sandro, Elite, Löyly, Palace, Savoy, Sipuli… Moni pääkaupungin tunnetuimmista ravintoloista kuuluu Royal Ravintolat -yhtiöön, joka on kasvanut viime vuodet vauhdilla. Uusia, herkkusuita ilahduttavia konsepteja ja ravintoloita syntyy tänäkin vuonna.

– Helsingin Stockmann-tavaratalon katutasoon avautuu loppukevään aikana uusi kolmesta ravintolasta koostuva kokonaisuus. Tulevat ravintolat keskittyvät erityisesti korkeatasoiseen sushiin, raikkaisiin salaatteihin ja voileipiin sekä välimerellisiin mezeihin. Myös Stockmannin yläkerran Roof-kattoterassia kehitetään entisestään tulevaa kesää silmällä pitäen, kertoo Royal Ravintoloiden markkinointijohtaja Joonas Mäkilä.

Tampereelle avautuu uusia ravintoloita Tampere-talon ja Pizzeria Lucan seuraksi. Mäkilä itse on erityisen innoissaan loppuvuodesta Iso-Roballe avautuneesta Yes Yes Yes –ravintolasta.

– Se tarjoaa loistavia kasvisannoksia, juomia ja tunnelmaa lähellä kotiani, joten siellä on helppo piipahtaa työpäivän jälkeen. Toivottavasti tuleva kesä on ilmoiltaan edellistä parempi, jotta me kaikki pääsemme nauttimaan myös terassielämästä esimerkiksi Löylyssä.

Royal Ravintolat aloitti yhteistyön OP Helsingin kanssa viime syksynä. Omistaja-asiakkaan etu vaihtelee eri ajankohtina, mutta voi olla esimerkiksi kaksi pääruokaa yhden hinnalla tai 25 prosentin alennus pääruoasta.

Ajankohtaiset edut löydät osoitteesta op.fi/helsinki/edut.

Vaihtuvia etuja OP Helsingin omistaja-asiakkaille tarjoavat esimerkiksi Drive Now, Finlayson, Flow Festival, Helsinki Cup, Lomalinja, Marimekko, moppi.com, Royal Ravintolat, Silja Line, SuperPark ja Tubecon.