Eläkeläisenä Annelin pitää kiireisenä muun muassa Kuopion Varhaiseläkkeensaajat KVES ry:n toiminta, jossa hän on aktiivisesti mukana. Annelin tiistai-iltapäivään sisältyy yhdistyksen odotetut tiistaitanssit, joissa tanssitaan lavatansseja elävän musiikin tahtiin.

OP on kulkenut mukana elämän varrella

Anneli on ollut OP:n asiakas siitä saakka, kun hänen isänsä avasi hänelle ensimmäisen pankkitilin. Ensimmäiset kokemukset pankin avusta ulottuvat opiskeluaikoihin, jolloin opintolaina tuli nuorelle opiskelijalle ajankohtaiseksi. Sen jälkeen hän on muun muassa neuvotellut pankin kanssa asuntolainasta omaan kotiin sekä hyödyntänyt OP:n varainhoito- ja lakipalveluita.

-Asiat ovat aina hoituneet niin kuin niiden on pitänyt hoitua, Anneli Tuomikoski kuvaa vuosien varrella saamaansa palvelua, johon hän on ollut poikkeuksetta aina erittäin tyytyväinen.

Pankin kanssa kertynyt yhteinen historia on pitänyt sisällään lukuisia tärkeitä kohtaamisia. Anneli pitää pankin asiakkuudessa erityisen tärkeänä sitä, että hän on saanut palveluita, neuvoja sekä tukea juuri sen hetkisiin elämäntilanteisiinsa.

-Tilanteet voivat muuttua elämässä hyvinkin paljon. Voi tulla erilaisia tilanteita, joissa nimenomaan taloudelliset seikat täytyy ratkaista. Tärkeintä on, että olen saanut tukea ja apua niihin asioihin, mitkä ovat minulle tärkeitä, Anneli korostaa.

Helppoa pankkiasiointia verkossa

Annelin kodikkaan kerrostaloasunnon kirjoituspöydällä on kannettava tietokone, jossa on auki op.fi- verkkopankki. Verkkopankin käyttö on Annelille tuttua, sillä hän hoitaa päivittäiset raha-asiat, kuten esimerkiksi laskujen maksamisen palvelun kautta. Kaupassa asioidessaan hän kaivaa kukkarostaan pankkikortin, sillä käteistä tulee käytettyä enää hyvin harvoin.

-Verkkopalvelun käyttö on todella helppoa. Tämä alusta, jota Osuuspankki käyttää, on parantunut koko ajan näiden vuosien varrella. Alusta on tullut selkeämmäksi sekä helppokäyttöisemmäksi ja sieltä löytää kaiken tarvitsemansa tiedon hyvin helposti, Anneli toteaa.

Päivittäisten pankkiasioiden hoitoon op.fi-verkkopankin rinnalle löytyy mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla käytettävä OP-mobiili. Anneli ei ole vielä ottanut käyttöön mobiilipalvelua, mutta aikoo lähitulevaisuudessa tutustua sen ominaisuuksiin tarkemmin ja hoitaa päivittäisen pankkiasioinnin sen kautta.

Vaihtoehtona mobiili- ja op.fi-verkkopalvelulle OP toi kesällä 2018 uuden OP Saavutettava-verkkopalvelun. Palvelu on helppokäyttöinen sekä selkokielinen matalan kynnyksen verkkopankki, jonka kautta on mahdollista hoitaa päivittäisiä raha-asioita verkossa. Pelkistetty palvelu sopii esimerkiksi pankin iäkkäille asiakkaille ja henkilöille, jotka voivat käyttää verkkopalveluja vain rajoitetusti. Palvelu on saatavissa osoitteessa saavutettava.op.fi/.

OP:n omistaja-asiakkaana etuja, kulttuuria sekä tapahtumia

OP:n omistaja-asiakkuudessa Anneli pitää tärkeänä rahan arvoista taloudellista etua, eli pankin palveluista kertyviä OP-bonuksia.

-Omistaja-asiakkuudessa minulle tärkeintä on taloudelliset seikat, eli bonukset, joita käytän päivittäiseen asiointiini. Niistä jää sitten vielä iso osa myöskin vakuutusmaksuihin, Anneli kertoo.

-Minulle se on tärkein asia, juuri tämä taloudellinen etu ja hyöty, hän jatkaa.

Lisäksi Anneli on käynyt OP:n asiakasilloissa, joissa kerrotaan pankin erilaisista ajankohtaisista palveluista, kuten varainhoito- tai mobiilipalveluista. Hän on myös vaikuttanut äänestämällä pankin edustajiston vaaleissa.

Anneli osallistuu mielellään pankin kumppaniyritysten järjestämiin monipuolisiin tapahtumiin sekä tilaisuuksiin. Lisäksi Anneli nauttii erityisesti kulttuuritapahtumista, kuten konserteista ja teatterista, joihin hän on hyödyntänyt OP:n tarjoamia paikallisia omistaja-asiakkaiden etuja.

-Minulle on hyötyä sellaisista eduista, jotka palvelevat juuri minun tarpeitani ja toiveitani, Anneli korostaa.

-Tietysti elämää piristävät asiat, kuten konsertti tai teatteri ovat aivan ihania asioita. Lisäksi kaikki, mikä liittyy esimerkiksi varainhoitoon tai asunnon sisustamiseen kiinnostaa minua. Asiat, jotka ovat juuri minun sydäntäni lähellä, hän jatkaa.

Lue lisää OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkuudesta ja sen tuomista eduista osoitteesta:

www.op.fi/pohjois-savo/edut