OP Pohjois-Savon myynti- ja asiakkuuspäällikkö Ida Arppe

Missä konttorissa / yksikössä työskentelet?

−Työskentelen Kuopion konttorin henkilöasiakasliiketoiminnan puolella.

Kerro lyhyesti työstäsi, mitä työtehtäviisi kuuluu?

− Olen osa tiimiä, joka koostuu sekä sijoittamisen että rahoittamisen asiantuntijoista. Työhöni kuuluvat erilaiset valmennustehtävät sekä asiantuntijoiden perehdyttäminen. Asiakkaiden kanssa olen valtaosin yhteydessä laina-asioihin ja rahoittamisen ratkaisuihin liittyen. Olen myös usein mukana organisoimassa erilaisia tilaisuuksia, joissa pankkimme on mukana.

Miten kauan olet ollut töissä OP Pohjois-Savossa / OP Ryhmässä ja millaisissa tehtävissä olet työskennellyt?

− Tulin töihin OP Pohjois-Savoon toukokuussa 2016 vakuutusneuvojaksi Kuopion konttoriin, jossa työskentelen edelleen. Vuonna 2017 laajensin osaamistani pankkipalveluiden puolelle ja aloin hoitamaan vakuuttamisen lisäksi asiakkaidemme päivittäispankkipalveluita ja hieman myöhemmin myös rahoitusasioita. Olen toiminut myös pankkimme viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä markkinointiasiantuntijana. Siellä työhöni kuuluivat muun muassa yhteydenpitoa pankkimme kumppaniverkostoon, tapahtumien ja kampanjoiden suunnittelu- ja vastuutehtäviä sekä sisällöntuotantoa pankkimme somekanaviin ja kotisivuille. Nykyisessä toimenkuvassani myynti- ja asiakkuuspäällikkönä olen toiminut syksystä 2019 alkaen.

Mikä on vahvuutesi työssäsi?

− Vahvuuteni on varmasti jatkuva pyrkimys itsensä kehittämiseen, innostus uuden oppimiseen sekä kyky muuntautua tarvittaessa erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Jatkuvasti kehittyvä toimiala ja toimintaympäristö pitävät työn mielekkäänä ja haastavana. Kokemukset erilaisista tehtävistä ja työympäristöistä jo ennen pankkityötä ovat antaneet minulle näkemystä sekä asiakkuuksien hoitoon että myynnin valmentamiseen ja tiimityöskentelyyn.

Mitä pidät työssäsi tärkeänä?

− Työssäni tärkeänä pidän vastuullisuutta, kokonaisuuksien hallintaa ja ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa.

Arjen asiantuntijan vinkki arkeen?

− OP-mobiilin lisäksi Pivo tuo helpotusta arkeen mobiilimaksamisen ja sähköisten palveluiden kautta. Pivoon on mahdollista ladata sähköinen opiskelijakortti, joka kulkee aina mukana. Pivossa on myös muita hyviä ominaisuuksia, joista itse käytän eniten paikallisliikenteen mobiililippuja, kaverimaksua sekä kulutuslaskuria.

OP Ryhmässä on paljon monipuolisia valtakunnallisia ja paikallisia omistaja-asiakasetuja. Millaisia etuja olet käyttänyt?

− Omistaja-asiakaseduista minulle suurimmassa roolissa ovat tietenkin kertyvät OP-bonukset ja edut Pohjola Vakuutuksen vakuutustuotteista. OP-mobiilista löytyy kuitenkin myös paljon hyviä lisäetuja, joihin kannattaa tutustua. Näistä olen hyödyntänyt viimeisimpänä OP Joukko-ostoa, jonka kautta hankin edullisemmin uuden sammutuspeiton.

Arjen asiantuntijat esittäytyvät vuoden 2020 aikana

Pohjois-Savon alueella OP Ryhmässä työskentelevien arjen asiantuntijoiden juttusarja jatkuu vuoden 2020 ajan. Kerromme erilaisissa työtehtävissä olevien henkilöiden tarinoita ja jaamme asiantuntijoiden vinkkejä niin arkeen kuin työelämään liittyen.

Arjen asiantuntijat -juttusarja: asiakkuusasiantuntija Lauri Mehtonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: vakuutusasiamies Eero Vepsäläinen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: myyntineuvottelija Justus Malinen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: asiakkuusasiantuntija Susanna Laukkanen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: senior varainhoitaja Heli Hyvönen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: myynti- ja asiakkuuspäällikkö Hanna Happonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: asiakkuuspäällikkö Minna Toitturi

Arjen asiantuntijat -juttusarja: vakuutusasiamies Kati Tiihonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: ortopedi Janne Sahlman

Arjen asiantuntijat -juttusarja: kiinteistönvälittäjä Teija Mäkinen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: asiakkuusneuvoja Riina Hänninen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: vakuutusasiamies Juuso Mikkonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: vuokravälittäjä Mariia Ikonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: toimitusjohtaja Seppo Pääkkö

OP Pohjois-Savon kotisivut

OP Pohjois-Savon esittely

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakasedut

Tutustu muihin pohjoissavolaisiin juttuihin OP Mediassa

Jenni Tikka

markkinointiasiantuntija

OP Pohjois-Savo