Missä yksikössä työskentelet?

-Työskentelen OP Koti Pohjois-Savossa ja toimialueena minulla on ensisijaisesti Kuopio ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat lähialueet.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

-Minun työhöni kuuluu lähtökohtaisesti kaikki kodin ostoon ja myyntiin liittyvät asiat. Minun kautta saa kodille nuorekkaan ja aktiivisen välitystoiminnan, maakunnan vahvimman organisaation tuen ja näkyvän markkinoinnin kodille. Oma tavoitteeni ja päämääräni on tuoda uutta ilmettä välitystoimintaan raikkaudella ja korkean moraalin asiakaspalvelulla.

Työpäivät ovat erittäin vaihtelevia ja voinkin sanoa jokaisen päivän olevan erilainen! Yleisesti ottaen työpäivääni sisältyy asiakastapaamisia, neuvotteluja, markkinointia, vääntöä, organisointia, ideointia ja tietenkin uuden oppimista! – Koti on yleisesti ottaen ihmiselämän isoin ja tärkein yksittäinen kohde, joten asiaan täytyykin suhtautua sen vaatimalla tasolla ja tehdä aina välittäjänä parhaansa.

Monesti ihmisillä on karttuneet ja kirkastuneet omat toiveet sekä tarpeet kodilta. OP Kodin ostotoimeksianto edistää juuri oikeilla ominaisuuksilla varustetun uuden kodin löytämisestä. Ostotoimeksiannossa ostajat tekevät välitysliikkeen kanssa sopimuksen ja palkkaavat OP Kodin ammattilaisen etsimään juuri sen sopivan ja ihanan kodin. Ostotoimeksianto on suhteellisen uusi ja erittäin toimiva tapa löytää juuri se oikea koti. Välittäjä markkinoi, etsii, neuvottelee ja löytää sopivia vaihtoehtoja. Sopivien kohteiden löydyttyä ostaja pääsee tutustumaan niihin ja toivottavasti myös ihastumaan. Kerron tästä mielelläni lisää, joten jos kiinnostuit, otahan yhteyttä.

Miten kauan olet ollut töissä OP Kodissa?

-Olen ollut OP Kodilla töissä tämän vuoden tammikuusta saakka, ja olen kyllä kuin kala vedessä tässä työssä 😊

Mikä on vahvuutesi työssäsi?

-Vahvuuteni on aivan selkeästi intohimo, asiakaspalvelutaitoni ja asenne. Koko ajan kasvava tietotaito on tarpeellinen voimavara, jonka puoleen uskallan nojata tiukassakin paikassa.

Mitä pidät työssäsi tärkeänä?

-Työssäni tärkeätä on löytää ihmisille ratkaisuja ongelmallisissa tilanteissa ja omalta osaltani avata myös uusia sivuja ihmisten elämässä liittyen koteihin.

Arjen asiantuntijan vinkki arkeen?

-Arkeen soveltava vinkki tällä viikolla minulta on se, että olkaa paljon ulkona ja nauttikaa Suomen kesästä!

Miksi juuri NYT on paras hetki hankkia uusi koti?

-Vaikka ulkona on kesäkelit, on tärkeää panostaa omaan kotiin. Kodinvaihto on lähtökohtaisesti ajankohtainen tarpeen vaatiessa. Mikäli lapset lentävät pesästä, isompi koti kiikarissa tai ensiasunto on ajankohtainen, ota yhteyttä ja toteutetaan unelmat yhdessä. Me välitämme OP Kodilla sinusta!

Arjen asiantuntijat esittäytyvät vuoden 2020 aikana

Pohjois-Savon alueella OP Ryhmässä työskentelevien arjen asiantuntijoiden juttusarja jatkuu vuoden 2020 ajan. Kerromme erilaisissa työtehtävissä olevien henkilöiden tarinoita ja jaamme asiantuntijoiden vinkkejä niin arkeen kuin työelämään liittyen.

Arjen asiantuntijat -juttusarja: asiakkuusasiantuntija Susanna Laukkanen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: senior varainhoitaja Heli Hyvönen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: myynti- ja asiakkuuspäällikkö Hanna Happonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: asiakkuuspäällikkö Minna Toitturi

Arjen asiantuntijat -juttusarja: vakuutusasiamies Kati Tiihonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: ortopedi Janne Sahlman

Arjen asiantuntijat -juttusarja: kiinteistönvälittäjä Teija Mäkinen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: asiakkuusneuvoja Riina Hänninen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: vakuutusasiamies Juuso Mikkonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: vuokravälittäjä Mariia Ikonen

Arjen asiantuntijat -juttusarja: toimitusjohtaja Seppo Pääkkö

OP Koti Pohjois-Savo LKV:n kotisivut

Tutustu muihin pohjoissavolaisiin juttuihin OP Mediassa

Katri Saarelainen

viestintä- ja markkinointipäällikkö

OP Pohjois-Savo