Käyttämällä Pivoa tiedät aina rahatilanteesi. Saldon tarkistaminen onnistuu nelinumeroisella pääsykoodilla tai sormenjälkitunnistuksella ja rahan käyttöä on helppo seurata automaattisella budjettityökalulla. Pystyt seuraamaan myös luottokorttisi tapahtumia ja käytettävissä olevaa luottoa.

Pivossa on monta maksamista helpottavaa ominaisuutta. Voit maksaa kaverille ilman tilinumeroa, kun tiedät hänen puhelinnumeronsa. Kun haluat jakaa esimerkiksi mökkireissun ruokaostosten kulut ystäväpariskunnan kanssa tai ostaa kimppalahjan syntymäpäiväsankarille, voi pyytää rahat osallisilta Pivon kautta. OPn asiakkaana voit lisäksi maksaa Pivolla ostoksia puhelinta vilauttamalla nopeasti ja turvallisesti kaupassa lähimaksupäätteillä.

Pivossa mukana kulkevat myös kaikki OPn keskittämisedut. Omistaja-asiakkaan voit seurata Pivosta saamiasi keskittämisetuja kuten OP-bonuksia ja pankki- ja vakuutusalennuksia sekä valtakunnallisia sekä paikallisia kumppaniyritysten tarjoamia etuja. OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaana nautit syksyn aikana muun muassa Kuopion kaupunginorkesterin konserteista tai IN-Teatterin näytelmästä etuhintaan sekä hyödynnät alennuksen koruostoksista Puustjärven kello ja kulta -liikkeessä.

Pivo on ilmainen sovellus, jonka voi ladata älypuhelimeen sovelluskaupasta Applen iOS-, Windows Phone- ja Android -laitteille. Lapsille ja nuorille on kehitetty oma Pivo Junior mobiilipalvelu, josta lapsi voi helposti tarkistaa oman tilinsä saldon, opetella rahankäyttöä ja vanhempi halutessaan seurata miten lapsi omia rahojaan käyttää.

Katri Saarelainen

viestintä- ja markkinointipäällikkö

OP Pohjois-Savo