Tornio Golfissa alettiin kartoittamaan automatisoidumpaa ja ketterämpää vaihtoehtoa vanhan järjestelmän tilalle. Kokemusta oli muistakin vaihtoehdoista, mutta suositustenkin perusteella Tornio Golf siirtyi keväällä 2018 käyttämään kassajärjestelmänään  OP Kassa -palvelua.

”Minulla oli entisestä työstäni kokemusta mobiili-kassajärjestelmästä, joten kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja jo vanhentuneen kassan tilalle. Saimme myös suosituksia muualta golfkenttäyhtiöltä ja -seuralta, ja vertailun jälkeen päädyimme OP Kassaan” toimitusjohtaja Jukka Ryhänen kertoo.

Kassaa paljon käyttäneet caddiemaster Werner Ronkainen ja Tornio Golfin ravintolatoiminnasta vastaava Jatta Vaarala ovat tyytyväisiä vaihdokseen. ”Aikaisemmin meillä oli käytössä vanha kassakone ja erillinen maksupääte. Ne kyllä toimivat, mutta raportointi oli työlästä, kun myynnit piti syöttää erikseen exceliin kirjanpitoa varten. Nyt automaattisesti muodostuvat raportit ovat helpot ja selkeät.” Jatta ja Werner summaavat.

OP Kassa on helppokäyttöinen ja tarjoaa kattavat kassaraportit.

Tornio Golfilla OP Kassa toimii sekä kenttäyhtiön että golfseuran Meri-Lapin Golfklubin kassajärjestelmänä. Käytössä on OP Kassan myymäläversio, johon on liitettynä kassalipas, korttipääte ja viivakoodinlukija. Tuoteryhmillä saadaan helposti sekä seuran, että kenttäyhtiön myynnit raportoitua arvonlisäveroluokittain.

Käyttökokemuskin OP Kassasta on kuluneen kesän ajalta ollut positiivinen. Tornio Golfilla kassa on ollut sekä Pro Shopissa että ravintolan puolella iPadilla käytössä. ”Jos on käyttänyt ennen vaikka älypuhelinta, niin käyttöä ei edes tarvinnut juuri opetella, toiminnot OP Kassassa ovat niin selkeät. Mutta jos ei ole älylaitteita juuri käyttänyt, niin silloin piti tietysti vähän aikaa harjoitella käyttämistä.” Werner ja Jatta tuumaavat.

Uusi kassajärjestelmä on ollut myös hyvin toimintavarma. ”Kiireessä ei ole kuitenkaan mahdollista nopeuttaa, että rahastaisi kortilla jo samalla, kun lyö summan kassaan.” tuumaa Jatta. ”OP Kassassa on sillä tavalla minimoitu inhimilliset virheet.” Werner jatkaa.

OP Kassa on helppokäyttöinen kassajärjestelmä yrityksesi tarpeisiin sopivana pakettina. Kassasovelluksen ja maksupäätteen avulla vastaanotat maksut käteisellä, korteilla tai lounas- ja kulttuuriseteleillä. Tuoterekisteri ja kattavat raportit auttavat sinua tuotehallinnassa ja myyntisi kehittämisessä.