Autosalpa on perheyritys, joka toiminut alalla yli 60 vuoden ajan. Toimipisteitä on kahdeksan eteläisessä Suomessa – pääkonttori on Kouvolassa. Nykyiselle perheyritykselle autoliikkeen toiminta siirtyi vuonna 2002 ja toiminta jatkuu aktiivisena toisessa polvessa kolme sisaruksen voimin. Tämän ajan Autosalpa on kulkenut yhtä matkaa OP:n kanssa. Toimitusjohtaja Tuukka Sirén sanoo yhteisten arvojen merkitsevän paljon:

- Kiinnitämme huomioita yhteistyökumppaneidemme valintaan, arvojemme täytyy kohdata. OP:n kanssa yhteistyö on sujunut loistavasti, sillä sekä meille että OP:lle on tärkeää erinomainen asiakaskokemus. Molempien tavoitteena on kehittää pitkäkestoisia asiakkuuksia ja olla asiakkailtamme saadun luottamuksen arvoisia. OP Uusimaan ammattitaitoiset asiantuntijat ovat olleet tukenamme koko Autosalvan matkan ajan, kiittää Sirén.

- Haluamme olla kokonaisvaltainen palveluntarjoaja, ei vain liike josta voi käydä ostamassa auton. Tavoitteenamme on saada asiakkaamme hankkimaan aina seuraavankin auton meiltä. Tähän pyrimme monipuolisella palvelulla ja palvelupaketilla sekä joustavalla kokonaisuudella. Nykypäivän autonomistaja haluaa päästä helpolla, siinä haluamme olla avuksi.

- Todellakin voin allekirjoittaa sen, että meillä on täysin samat arvot, asiakkaan kunnioittaminen ja asiakkaan pitäminen keskiössä. Ymmärrämme tämän toimialueen asiakkaita ja pyrimme tarjoamaan juuri heille sopivat palvelut, tiivistää asiakkuusjohtaja Otto Kuronen OP Uusimaasta.

Autosalpa Sopimuksella yksityisleasingin ja osamaksun parhaat puolet

Tänä päivänä auton ostajalla on paljon mietittävää – minkä ja millaisen auton ostaisin? Hybridin, bensa- tai sähköauton, ostanko omaksi vai teenkö leasingsopimuksen. Millaiset säädökset tulevaisuudessa sääntelevät autoilua?

Autosalpa on tehnyt työtä asiakkaiden hyväksi ja asiakkaita kuunnellen. Alueen asiakaskunta tunnetaan hyvin, osataan tarjota ja toimia odotusten mukaan. Menestyäkseen on Autosalvalle tärkeää jatkuvasti kehittää toimintaansa ja vastata autoalan murroksen tuomiin haasteisiin. Autosalpa Sopimus on asiakkaiden keskuudessa noussut viimeisen vuoden aikana erittäin suosituksi. Sopimus yhdistää yksityisleasingin ja osamaksun parhaat puolet – asiakas maksaa siis koko ajan autoa itselleen, ei vain leasingvuokraa. Sopimuskauden päätyttyä on mahdollista lunastaa auto itselleen.

Autosalpa Sopimuksessa asiakas maksaa autoa itselleen

Asiakas hyötyy auton jälleenmyyntihinnasta, sillä Autosalpa sitoutuu ostamaan auton takaisin taatulla takaisinostohinnalla. Auton voi halutessaan myös vaihtaa kesken sopimuskauden tai lunastaa itselleen. Sopimus on asiakkaalle siis varsin joustava, riskitön.

Rahoitusjohtaja Timo Tarkkinen OP Yrityspankki Oyj: Juridisesti auto on asiakkaan. Sopimuksen joustavuuden vuoksi ei tarvitse miettiä yksityisleasingin sääntöjä, kuten kilometrimäärää. Kokonaisuus ratkaisee.

- Vaikea on keksiä syytä miksi autoa ei hankkisi Autosalpa Sopimuksella. Pystymme räätälöimään siitä jokaiselle sopivan ja Sopimuksen ollessa osamaksupohjainen, asiakas hyötyy rahallisesti mikäli auton arvo onkin määriteltyä takaisinostohintaa korkeampi. Autosalpa Sopimuksia on päättynyt tähän mennessä vasta suhteellisen pieni määrä, mutta jotain sopimuksen toimivuudesta kertoo se, että 74 asiakasta 89 asiakkaasta päätyi ostamaan uudenkin autonsa Autosalpa Sopimuksella, iloitsee Sirén.

Kuvassa vas. toimitusjohtaja Tuukka Sirén/ Autosalpa, asiakkuusjohtaja Otto Kuronen/ OP Uusimaa ja rahoitusjohtaja Timo Tarkkinen/ OP Yrityspankki Oyj.

Lue lisää Auton rahoitus - Autosalpa