OP Uusimaan omistaja-asiakkaat voivat hyödyntää kattavia ja laadukkaita lakipalveluitamme. Lakimiehemme hoitavat pankin asiakkaiden perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja, kuten perunkirjoituksia, osituksia, testamentteja sekä avioehtoja, ja sen lisäksi paljon kiinteistöjen ja asunto-osakkaiden kauppa- ja lahjakirjoja.

- Asiakkaiden toimeksiantoja hoidetaan laajasti yhteistyössä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä onnistumiseksi hyvät asiakas- ja vuorovaikutustaidot ovat tarpeelliset ja tehtävässä pääsee kehittämään osaamistaan pankin erilaisista liiketoiminnoista, kertoo lakiasiainjohtaja Paula Ruuskanen ja jatkaa

- OP Uusimaan lakipalveluiden tiimiin kuuluu viisi pankkilakimiestä ja neljä assistenttia. Tiimissä on loistava yhteishenki ja paljon osaamista eri osa-alueilta.

Omistaja-asiakkaana voit hyödyntää kertyneitä OP-bonuksia lakipalveluiden maksamiseen. Monia asioita voimme edistää puhelimessa ja tarvittaessa sopia tapaamisen kasvokkain kaikissa konttoreissamme.

Etsimme nyt meidän joukkoomme uutta pankkilakimiestä.

Etsimme nyt meidän joukkoomme uutta pankkilakimiestä, hyvää tiimipelaajaa tuomaan oman osaamisensa joukkoomme. Hakuaika on 9.5. saakka. Katso tarkemmin täältä.