Vuosikymmenen alku on ollut Suomessa ja koko maailmassa poikkeuksellinen. Vaikka näkymät tulevaan tuntuvat sumuisilta, otamme vastuuta yhteisen tulevaisuuden rakentamisesta. Kohdistamme tukemme ja tekomme sinne, missä niitä eniten tarvitaan. 

Lue esimerkkejä siitä, miten olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa olleet suomalaisten tukena.

Vaikuttajat liikuttajina – nuorille matalan kynnyksen liikunta on temppuilua ja hauskanpitoa

Olympiakomitean ja OP Ryhmän pitkään jatkunut yhteistyö on keskittynyt lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen. Kesäkuussa 2021 startannut Liiku mun kaa -kampanja innosti nuoria liikkumaan puhuttelemalla heitä nuorten omalla kielellä ja omissa kanavissaan.

Lue lisää Liiku mun kaa -kampanjasta!

Sisarussarjan altavastaajasta kehittyi olympiaurheilija

Estejuoksija Topi Raitanen harrasti suunnistusta jo lapsuudenperheessään ja osallistui pienenä Hippo-suunnistukseen. Jos koronapandemia suo, Raitanen starttaa elokuussa Tokion kesäolympialaisetpäämatkallaan 3 000 metrin estejuoksun alkuerissä.

Lue Topi Rantasen tarina olympiaurheilijaksi.

Onnenpotku – Vilja sai kesätöitä OP:n kampanjan kautta

Helsinkiläinen Vilja Salmi, 17, oli vähällä jäädä viime vuonna ilman kesätyötä, mutta Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja tuli hätiin. Mikä parasta, kesätyö HJK:n leirillä on poikinut lisää työkeikkoja.

Lue, miten Vilja sai kesätöitä Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla

Kesäduuni OP:n piikkiin ohjasi Wendyn uravalintoja: ”Kesätyöllä voi olla arvaamattoman iso vaikutus elämään”

Wendy Syvänen, 24, pääsi kesätöihin Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtumaan kahdeksan vuotta sitten. Kahden viikon pestin aikana hän tajusi, että haluaa ammatin, jossa voi tehdä töitä ihmisten parissa.

Lue, miten Kesäduuni OP:n piikkiin -kokemus auttoi Wendyä saamaan töitä myös tulevina kesinä

"Sain sittenkin kesätyöpaikan!”

Ensin näytti siltä, että koronavirus pilaisi Riina Niskasen, 16, kesätyöhaaveet kesältä 2020. Lopulta ne vain muuttivat vähän muotoaan. Kesä vierähti Puijon pesiksen pesäpalloleirin sosiaalisen median reportterina. Kesätyöpaikka löytyi Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta.

Lue lisää Riinan kesätyöstä some-reportterina

Kesäyrittäjä-ohjelma auttaa 17-29-vuotiaita nuoria kokeilemaan kesällä omia yritysideoitaan

 
Talous ja Nuoret TAT ry:n kehittämä ja OP:n tukema Kesäyrittäjä-ohjelma auttaa 17–29-vuotiaita nuoria kokeilemaan kesällä omia yritysideoitaan ja ottamaan vastuuta omista tekemisistään. Kesäyrittäjäksi voi hakea 20.4. mennessä. Tänä vuonna 250 nuorta voi hakea ohjelmaan Espoossa, Helsingissä, Iisalmessa, Oulussa, Raumalla, Turussa ja Vantaalla.
 

Tutustu Kesäyrittäjä-ohjelmaan

Lue myös:
OP ja TAT: Korona heikentänyt merkittävästi nuorten kesätyöllistymistä – yrityksiltä tarvitaan tekoja