Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat tuntuvat alennukset pankkipalveluista ja vakuutuksista sekä uudistuneet sijoittamisen edut. Saat edut käyttöösi heti liityttyäsi omistaja-asiakkaaksi. Lue lisää!

OP:n korteissa on tuoteturva, joka voi pelastaa harmitukselta

Kuukausi sitten ostettu uusi puhelin tippuu lattialle ja hajoaa käyttökelvottomaksi. Vähän voi kiukuttaa, mutta ei huolta: OP-Visa ja OP-Mastercard -korteissa on omistaja-asiakkaille maksuton tuoteturvavakuutus, jolla korttiostoksesi ovat puoli vuotta vakuutettuja. Tuoteturvavakuutus suojaa kortin sekä luotto- että pankkipuolella maksetut ostokset puoli vuotta ostosta aina 2 000 euroon saakka.

Tutustu Tuoteturvaan! 

Vakuutussäästäminen kerryttää OP-bonuksia

Säästäminen villasukan varteen tai pörssikurssien seuraaminen voivat kumpikin tuntua vieraalta. Omistaja-asiakkaana OP-sijoitusvakuutus ja OP-säästösopimus ovat helppoja tapoja aloittaa vaurastuminen. Kymppitonnin vakuutussäästämisellä kerrytät bonuksia vuodessa jo 25 euroa. Ja ehkä enemmän tuottoja saat kuin villasukassa tai vaivattomammin kuin pörssikursseja vahtimalla.

Tutustu OP-sijoitusvakuutukseen!

Turvaa puolison ja lasten tulevaisuutta varten

Elämään kuuluvat myös vähemmän mukavat tapahtumat. Kun sinä lähdet, pärjäävätkö läheisesi taloudellisesti? Omistaja-asiakkaana saat maksuttoman 45 prosentin korotuksen henkivakuutuksen vakuutuskorvauksen määrään.  Jos valitset 100 000 euron vakuutuskorvauksen, maksamme 145 000 euroa. Hyvä henkivakuutus on sellainen, jonka turvin läheisesi voivat jatkaa arkea ilman huolta perheen taloudesta.

Tutustu Henkivakuutukseen!

Enemmän elettävää, vähemmän mietittävää. Omistaja-asiakkaana saat parhaat hyödyt huolettomaan huomiseen pankki- ja vakuutuspalveluista sekä kertyvistä OP-bonuksista. Tutustu kaikkiin osuuspankin omistaja-asiakkaan etuihin!