Helmikuisessa OP Etelä-Pohjanmaan ja Seinäjoen Yrittäjien tapaamisessa on hyvä tunnelma. Keskustelut soljuvat luontevasti Seinäjoen alueen yritystoiminnassa ja ideoita paikallisten yritysten ja yrittäjien tukemiseksi pulppuaa innostuneilta osallistujilta. Juuri solmittu pääyhteistyökumppanuus tuntuu kaikista luonnolliselta ja oikealta.

Seinäjoen Yrittäjät ry on yksi Suomen Yrittäjien suurimmista paikallisyhdistyksistä. Jäseniä yhdistyksessä on 1400 ja yhdistyksellä on myös oma kokopäiväinen toiminnanjohtaja. Yhdistys toimii aktiivisesti Seinäjoen alueella edistäen yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä verkostoitumista. Lisäksi se on kahdensuuntainen viestiväylä päättäjiin ja sidosryhmiin. Seinäjoen Yrittäjät tarjoavat myös laadukkaita yrittäjätapahtumia, verkostoja, arjen tukea ja henkilökohtaista palvelua alueen yrittäjille.

– Jo ensimmäisistä keskusteluista Etelä-Pohjanmaan Osuuspankin kanssa tunsimme, että meillä on selkeästi yhteinen päämäärä yrittäjien tukemisessa. Voimme tämän kumppanuuden avulla tuoda yhdessä lisäarvoa jäsenyrittäjillemme. Kumppanuuden myötä meillä on entistä paremmat valmiudet auttaa yrittäjiä ja mahdollistaa yhdessä paikallisten yritysten kasvua sekä menestymistä. Olemmekin todella innoissamme ja ylpeitä tästä kumppanuudesta, kertoo Seinäjoen Yrittäjien toiminnanjohtaja Kaisa Metsänranta

Elämisen eväitä omaan maakuntaan

OP Etelä-Pohjanmaan perustehtävä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkailleen ja toimintaympäristölleen.

– Seinäjoella maakunnan keskuskaupunkina on tärkeä rooli liiketoiminnassamme ja haluamme pankkina olla monipuolisesti tukemassa paikallisten yritysten ja yrittäjien onnistumista. Yrityskentän menestys säteilee hyvää niin Seinäjoelle kuin maakuntaan laajemminkin, yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja Lauri Lindholm kertoo.

Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki tarjoaa ensiluokkaiset palvelut ja asiantuntevat neuvot yrittäjille yrityksen koosta riippumatta. Pankkipalveluiden lisäksi saatavilla on mm. varallisuudenhoitopalvelut sekä kaikki yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset.

– Meillä on tarjota maakunnan laajimmat finanssipalvelut yritykselle ja yrittäjille ja haluamme yhteistyökumppanuuden myötä tuoda tätä vahvaa palvelupalettia sekä tietysti yrityspuolen henkilöstöämme entistä enemmän esille myös Seinäjoen Yrittäjien tapahtumissa ja kanavissa, Lindholm jatkaa.

Seinäjoen Yrittäjien toiminnanjohtaja Kaisa Metsäranta ja OP Etelä-Pohjanmaan yritysliiketoiminnan pankinjohtaja Lauri Lindholm ovat innoissaan yhteistyöstä.
Seinäjoen Yrittäjien toiminnanjohtaja Kaisa Metsäranta ja OP Etelä-Pohjanmaan yritysliiketoiminnan pankinjohtaja Lauri Lindholm ovat innoissaan yhteistyöstä.

Tapahtumia ja verkostoitumista

Seinäjoen Yrittäjille pääyhteistyökumppanit mahdollistavat toiminnan nykylaajuudessaan sekä sen jatkuvan kehittämisen. Yhdistyksen jäsenet ovat kertoneet kokevansa verkostoitumisen monipuoliset mahdollisuudet yhdeksi tärkeimmistä syistä kuulua yrittäjäjärjestöön. Kumppanien kanssa yhteistyössä järjestettävät tapahtumat tarjoavatkin tälle oivan alustan. Samalla yrittäjä saa niistä aidosti hyödyllistä ja laadukasta sisältöä liiketoimintansa kehittämisen tueksi.

–  Pankki on luonnollinen kumppani yrittäjäyhdistykselle. Yhteistyön kautta jäsenemme pääsevät hyödyntämään entistä paremmin Etelä-Pohjanmaan Osuuspankin asiantuntijoita sekä laajaa palvelutarjontaa oman liiketoimintansa tukena. Jatkossa voimme tarjota yrittäjälle finanssialan monipuolisen kumppanin, joka neuvoo, opastaa ja jonka kanssa asiat hoituvat vaivatta. Toivomme, että välillemme muodostuu pitkäaikainen kumppanuussuhde, Metsänranta summaa.

Tutustu OP:n tarjoamiin yrityksen palveluihin tarkemmin

Lue lisää Seinäjoen Yrittäjien toiminnasta