Kesälomareissuja varten on myös hyvä tarkistaa, että lompakosta löytyy OP-Visa tai OP-Mastercard. Erityisesti ulkomaanreissuilla kortteja olisi hyvä olla kaksi. Kun käytät korttia, sinun ei tarvitse huolehtia valuutanvaihdoista ja voit keskittyä lomaasi. Pankki on taskussa mukana myös lomalla. OP-mobiili on ehdottomasti helppokäyttöisin sähköinen asiointitapa. Suuri osa asiakkaistamme käyttääkin jo mobiilia pääasiallisena asiointitapana. Tällä hetkellä OP-mobiilista löytyykin jo lähes kaikki samat palvelut kuin op.fi-verkkopalvelusta. Esimerkiksi laskujen maksu, kortin turvarajojen muuttaminen, laina-, sijoitus- ja vakuutusasiat. Yhteyshenkilöidemme suorat puhelinnumerot löydät osoitteesta www.op.fi/lansi-suomi/soitasuoraan.

Maksuliikedirektiivin vaatimusten takia avainlukulistan käyttö loppui OP-mobiilissa ja yritysmobiilissa. Tilalle tuli Mobiiliavain, joka on käyttäjälle helppokäyttöinen. Tarvitset avainlukulistaa jatkossakin tietyissä tilanteissa, esimerkiksi Mobiiliavaimen aktivoimiseen eri laitteilla. Tästä syystä avainlukulistaa ei voi heittää kokonaan pois.

Myös op.fi-verkkopalvelussa avainlukulista poistuu alkusyksystä pääasiallisena tunnistautumisvälineenä. Mobiiliavaimen rinnalla uutena tunnistautumisvälineenä tulee toimimaan matkapuhelimen kautta annettava lisävahvistusnumero.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja herätti kiinnostusta ja OP Länsi-Suomi tarjoaa tänä kesänä alueen yhdistysten kautta kesätöitä 52 nuorelle. Voit lukea heidän tunnelmiaan kesällä op.mediasta sekä seuraavasta OP Lehdestä.

Toivotan lämmintä kesää ja ruohonvihreitä jalkapohjia!

Matti Kiuru

toimitusjohtaja, OP Länsi-Suomi