Senioreiden Suomi 100 -kiitostansseihin heittäytyi kymmenkunta osuuspankkilaista, heidän mukanaan Länsi-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Matti Kiuru. Myös vapaaehtoisuuden lähettiläs Brother Christmas nähtiin tanssittajana. Säestyksestä vastasi Osuuspankin työntekijä ja hanuristi Minna Nurmi.

– Jokaisella osuuspankin työntekijällä on mahdollisuus tehdä tänä vuonna päivä vapaaehtoistyötä. Me täällä Länsi-Suomessa päätimme suunnata pääosan omasta vapaaehtoistyöstämme ikäihmisille. Useissa palvelutaloissa on järjestetty jo grillijuhlia ja lemmikkieläinpäiviä tai oltu muuten avustamassa arjessa ja jutustelemassa asukkaiden kanssa, Matti Kiuru kertoili.

Tanssin alkaessa hän vei parketille porilaisen Anja Ämmälän, joka oli lähtenyt tansseihin naapurinsa kanssa. Tanssiminen on ollut aina lähellä tämän naisen sydäntä. – Olen ollut nuorempana kova tanssimaan ja menisin vieläkin, jos olisi kavereita, hän hymyili ja kehaisi samalla Kiurun tanssitaitoja.

Tanssin lomassa Matti Kiuru ehti kuvailla päivää lämminhenkisen erilaiseksi. – Ei tällaisissa merkeissä ikäihmisiä oikein pääse muuten tapaamaan ja heidän kanssaan seurustelemaan. Olen kuullut tänään jo monia mielenkiintoisia tarinoita ihmisten elämän varrelta.

OP järjesti tanssitapahtuman Koko Suomi kiittää -teemalla yhdessä Siskot ja Simot ry:n kanssa. Yhdistys edistää tavallisen ihmisen taidoin tehtävää, matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa. Hiiop-hankkeen välityksellä OP Ryhmä lahjoittaa 100 vuotta vapaaehtoistyötä 100 vuotta täyttävälle Suomelle. Hanke kannustaa vapaaehtoistyöhön ryhmän omien työntekijöiden ohella kaikkia muitakin suomalaisia.

Ota sinäkin koppi vapaaehtoistyöstä ja anna lahja 100 vuotiaalle Suomelle!

Lue lisää hiiop.fi sivustolta ja löydä oma kohteesi.

Muuta evästeasetuksiasi