OP Länsi-Suomen Kankaanpään konttorin vetovastuu siirtyi vuodenvaihteessa Hannu Kyrövaaralta Satu Kuusistolle. Kuusisto toimi aiemmin OP Länsi-Suomen yhteyshenkilöiden asiakkuusjohtajana. Kankaanpään konttorin lisäksi hän vastaa vahinkovakuutuksista.

Kyrövaara puolestaan siirtyi pankin sisällä vastaamaan Rauman alueen henkilöasiakastoiminnasta ja pankin palveluneuvontatiimistä.

– Mitään suuria muutoksia tämä vaihdos ei konttoriin tuo. Muu henkilökunta pysyy samana ja onkin jo varmasti asiakkaille tuttuja ja toivottavasti minäkin pian. Konttorin aukioloajat pysyvät samana, Kuusisto kertoo.

Kuusisto kuvailee Kankaanpään konttoria hyvin laaja-alaiseksi, täyden palvelun pankkikonttoriksi.

– Täällä hoituvat niin henkilö- kuin yritysasiakkaiden rahoitus-, sijoitus- ja vakuutusasiat. Konttorista saa myös kiinteistönvälityspalveluja sekä lainopillisia palveluja. Pystymme palvelemaan paikallisesti hyvin kokonaisvaltaisesti pankki- ja vakuutusasioissa, Kuusisto iloitsee.

OP:n verkko- ja mobiilipalveluja kehitetään jatkuvasti ja niiden toivotaan helpottavan senioreidenkin pankkiasiointia erityisesti haja-asutusalueilla. OP-mobiili on kätevä päivittäisten raha-asioiden hoitoon ja sen käyttäjämäärä kasvaa jatkuvasti.

– Tarkoituksemme on järjestää Kankaanpäässä opastusta digipalveluiden pariin. Ne helpottavat arkea. Myös paikalliset edut löytyvät OP-mobiilista. Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään Kankaanpäähän ja tutustumaan kankaanpääläisiin paremmin!

Tiesitkö tätä? Pohjois-Satakunta on Satu Kuusistolle entuudestaan tuttu: hän on kotoisin Siikaisista ja vetänyt osuuspankin konttoreita kotikuntansa lisäksi Merikarvialla, Noormarkussa ja Pomarkussa.

Kankaanpään konttorin palveluajat:

Kassapalvelut arkisin klo 10-13

Neuvottelupalveluita ajanvarauksella arkisin klo 10-16.30

Palvelemme niin verkossa, puhelimessa kuin konttorissakin.

Katso lisää tästä.