– Lapsilla ei meinannut tulla uni silmään ensimmäisenä yönä. Talon suunnitteleminen, ja rakentaminen olivat vieneet noin kaksi vuotta ja erityisesti viimeinen vuosi oli tiivistä rakentamista, Kuusikari summaa tunteitaan.

Perhe rakensi kotia työpäivien jälkeen. Urakan jälkeen oli viimein mahdollisuus lepoon ja vapaa-aikaan perheen kanssa. Elo uudessa kodissa on sujunut hyvin, ja perhe on tyytyväinen tekemiinsä rakennusratkaisuihin.

– Suunnittelimme ja rakensimme talon itsellemme, joten se vastaa kokonaisuudessaan tarpeisiimme. Olemme tyytyväisiä arjen kannalta toimiviin ratkaisuihin, kuten siihen, että keittiöön tullaan heti ulkoeteisestä, jolloin kauppakassit voi vain nostaa sisälle. Kätevää on sekin, että pääsisäänkäynti on autokatoksen yhteydessä. Ei tarvitse pelätä kastumista kaatosateellakaan tai tyhjentää takaluukusta kauppatavaroita räntäsäällä. Hyvä ratkaisu oli myös se, että kodinhoitotilat ovat yläkerrassa, jolloin pyykit voi nostaa melkein suoraan pyykkinarulta vaatekaappeihin, Kartastenpää luettelee.

Kiitosta saavat myös suuri saunaosasto ja olohuoneen seinän vihreä sävy.

– Vihreän sävyn kanssa tuntuvat sopivan kaikki kalusteet, Kuusikari iloitsee. OPn Kotoisan sisustus on muuttunut hiukan sitten messujen, sillä kalusteet ja sisustusesineet palautuivat sisustajalle.

– Messujen jälkeen olemme sisustaneet kotia omilla vanhoilla kalusteillamme sekä second hand -löydöillä.

Voit seurata perheen kuulumisia Sannan blogista.