Suomalaiset pesevät autonsa tutkimuksen mukaan neljä kertaa vuodessa. Se on forssalaisen huoltamoyrittäjä Santtu Saarisen mielestä ihan liian vähän.

– Jos lika saa olla auton pinnassa kuukausitolkulla, niin ei se kyllä ihan helposti lähde pois. Suosittelen, että talviaikaan auto pestäisiin vähintään kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt on hyvä syy antaa autolle kunnon pesu, sillä OP Lounaismaan paikallisena omistaja-asiakkaan etuna saat toukokuussa autopesun pehmoharjalla tai harjattomana hintaan 14,90 €.

Ja kysymykseen harjattomasta tai pehmoharjapesusta Saarinen vastaa diplomaattisen hymyillen.

– Se on täysin valittavissa. Toiset haluavat ehdottomasti harjattoman pesun ja toiset ovat sitä mieltä, että auto ei lähde puhtaaksi ilman harjoja. Nämä uudet pehmoharjat ovat nimensä mukaisesti pehmeitä.

Forssa Neste Sortohaankatu lähti ilomielin mukaan tarjoamaan etuja Osuuspankin omista-asiakkaille.

– Omistaja-asiakkaat ovat iso ja merkittävä joukko. Tämä on mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä.

Myös huonon sään aikaan

Autopesuissa kävijät ovat varmasti huomanneet ilmiön, että moni muukin on keksinyt pestä auton juuri samana päivänä ja samaan aikaan kuin sinäkin.

– Autoja pestään sään mukaan. Jos huomiseksi on luvattu sadetta, autoa ei pestä tänään. Kuitenkin on aina parempi pestä auto säännöllisesti, kuin odottaa hyvä keliä. Siihen kun voi välillä mennä kuukausia.

Neste Sortohaan kuukausisopimus tuo ratkaisun pulmaan pestäkö auto tänään vai viikon päästä. Kuukausisopimuksella kun voit pestä auton kahdeksan kertaa kuukauden aikana, siis mainiosti myös huonon sään aikaan.

– Kehitteillä on myös uusi sovellus, joka näyttää onko pesussa ruuhkaa. Silloin ei tarvitse tulla turhaan jonottamaan tai tsekkaamaan onko tilaa.

Omistaminen kannattaa

Omistaja-asiakkaana kuulut siihen liki kahden miljoonan omistaja-asiakakan etujoukkoon, joka saa bonuksia, alennuksia ja yhteistyökumppaneiden etuja – paikallisia, valtakunnallisia, siellä täällä.

Kuukausittain vaihtuvien kumppanuusetujen lisäksi sinulle kertyy omistaja-asiakkaana OP-bonuksia. Niillä kuitataan esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutuslaskuja, jotka voivat olla jopa maksuttomia bonusten ansiosta.

Omistaja-asiakkaana saat myös alennusta pankki- ja vakuutuspalveluista sekä kiinteistökeskuksen palveluista.

Löydät omat omistajaedut kätevästi esimerkiksi OP-mobiilista. Mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistajaedut, ja valitse sen jälkeen Edut ja tapahtumat. Löydät osiosta monipuolisesti yhteistyökumppaniemme etuja, kuten vaikka tämän kuukauden autopesuedun.

Jos et vielä ole omistaja-asiakas, mene kipin kapin osoitteeseen op.fi ja lue lisää mitä kaikkea omistaja-asiakkuus tarkoittaa tai tule käymään konttorillamme.

Lounaismaan etujoukossa

OP Lounaismaan tulevia paikallisia etuja ovat muun muassa lippuedut heinä-elokuun paikallisiin tapahtumiin, kuten Salo Soi, Holjat ja Oi jospa kerran. Tsekkaa edut OP-mobiilista tai op.fi/lounaismaa.