”Lähdimme kavereiden kanssa Saloon viettämään perjantai-iltaa OP Lounaismaan omistaja-asiakas etujen innoittamana. Keilailu on aina mukavaa ja kun kuulimme, että Hanhivaaran liikuntakeskuksessa on syyskuun ajan hyvä tarjous hohtokeilailusta, oli valinta selvä. Rento tunnelma huokui jo astuessamme ovista sisään ja ensivaikutelma täydentyi kassalla, jossa meitä odotti iloinen vastaanotto. Mieli keveni entisestään, kun pankkikorttia vilauttamalla 26 euroa maksavasta ratavuokrasta sai vielä kuuden euron alennuksen. Säästöä tästä ei tosin loppupeleissä kertynyt, sillä edun innoittamana päädyimme hemmottelemaan itseämme ja ostimme hieman juomaa ja naposteltavaa keilailun lomaan. Vaikka takana oli kiireinen työviikko, niin värikkäät valot, mukaansatempaava musiikki ja iloisten ihmisten seura veivät pian mennessään. Keiloja kaatui tasaiseen tahtiin, vaikka välillä jokunen pallo vierähti kouruunkin. Tämä ei kuitenkaan hauskanpitoa haitannut, vaan nauru raikasi läpi illan ja jatkui vielä kotimatkalla.”

– Johanna

OP Lounaismaan paikallisedut syyskuussa 2018:

Salossa Hanhivaaran keilahallissa hohtokeilailu 20€/rata (norm. 26e) perjantaisin klo 19–22 ja lauantaisin klo 16–22. Kenkävuokra 1€/henkilö.

Someron keilahallissa hohtokeilailu kahdella radalla yhden radan hinnalla (24€) perjantaisin ja lauantaisin klo 19–22. Kenkävuokra 1,5€/henkilö.

Forssan Vesihelmessä kertalippu uimaan aikuiset 6€ (norm. 8€) ja lapset, eläkeläiset ja opiskelijat 4€ (norm. 6€).

Edut ovat henkilökohtaisia ja saatavilla näyttämällä Pivon kautta tai näyttämällä OPn pankkikorttia, jossa on merkintä ”omistaja-asiakas”. Edut voimassa syyskuussa 2018.