Forssalainen Ravintola Villa avattiin täysin uudistuneena viime heinäkuussa. Katutasossa olevat tilat ovat nyt aikaisempaa tilavammat ja avarammat. Samalla uudistui myös Villan ála carte -menu.

– Aikaisempaan verrattuna lista on suppeampi, mutta toisaalta se uudistuu usein. Lista päivitettiin viimeksi marraskuussa ja nyt se uudistuu jälleen helmikuussa, kertoo Villan ravintolavastaava Reetta Airaksinen.

Villan suosituimpiin annoksiin kuuluu burgeri, joka oli tuttu jo ajalta ennen uudistusta.

– Minä suosittelen usein alkuruuaksi keittoa, sillä varsinkin näin talvella se on juuri täydellinen avaus.

Airaksinen on huomannut, että asiakkaat ovat innokkaita kokeilemaan uusia makuja ja usein kysytäänkin, että mitä uutta listalla on.

– Luonnehtisin annoksiamme sanoilla simppeleitä makuja, joissa on ripaus ulkomaailman tuulia. Ei mitään monimutkaista, vaan puhtaita perusmakuja. Raaka-aineissa suosimme lähialueen tuottajia mahdollisuuksien mukaan.

Vaihtelu virkistää

Reetta Airaksinen toivoo, että ihmiset lähtisivät useammin ulos kotoa ja pistäytyisivät ravintolassa ihan vaikka vain kahvikupposella tai lasillisella.

– Toivomme, että meille on pieni kynnys tulla pistäytymään, vaikka koiranlenkin välissä tai ostosten lomassa. Ravintolaamme on esteetön sisäänkäynti torikeskuksen liukuovista ja uudistetuissa WC-tiloissamme on huomioitu myös pyörätuolilla kulkevat asiakkaat sekä pienet lapset.

Tällä hetkellä Ravintola Villan ajatuksissa on kevät ja sitä seuraava kesä. Silloin aukeaa myös terassi.

– Suunnittelemme parhaillamme kevään kampanjoita ja menua. Tammikuu lienee joka alalla vuoden hiljaisin kuukausi, mutta kun aurinko pian alkaa nousta korkeammalle, niin myös ihmiset alkavat liikkua enemmän.

Lapset arvokkaita asiakkaita

Ravintola Villassa on lapsille oma menu, joka on pohjiltaan hyvin samanlainen kuin aikuistenkin menu, mutta se on kooltaan paremmin lapsen käteen sopiva.

– Me tarjoamme lapsille periaatteessa samoja annoksia kuin aikuisillekin. Lapsia ei saa aliarvioida, Reetta Airaksinen toteaa.

– Lapset ovat tämän hetken ja myös tulevaisuuden ravintola-asiakkaitamme. Siksi me haluamme olla lapsiystävällinen ravintola, jossa koko perhe viihtyy.

Lue lisää:

Kirjoitimme joulun alla Saloon avatusta uudesta Ravintola Kastusta viimeisimmässä Kumppani-lehdessämme. Voit lukea jutun täältä.

Lounaismaan Osuuspankin tammikuun paikalliset omistaja-asiakasedut

Ravintola Villa Forssassa (Hämeentie 7) tarjoaa 25 % alennuksen ála carte -annoksista.
Ravintola Kastu, Salo (Helsingintie 1): Nauti juusto- tai lihatapaslaudan herkuista hyvän cappuccinon kera VAIN 10€ (norm. 15,50€). Viinin ystävänä voit valita myös lasillisen kuohuvaa (10cl) tai punaista/valkoista (12cl) tapaslaudan kaveriksi. Hinta tuolloin 13€ (norm. 18,50€). Tarjous voimassa arkisin ti-pe klo 14-18 välisenä aikana.

Edut ovat henkilökohtaisia ja saatavissa OP-mobiilin kautta tai esittämällä OP:n pankkikortin, jossa merkintä "omistaja-asiakas".