Varainhoitaja Mirka Rautio, mikä on OP Private?

Private on omaisuudenhoitopalvelu yli 100 000 euron sijoituksille. Private-asiakkaana sinulla on koko OP ryhmän kokemus ja palvelut käytössäsi sekä henkilökohtainen varainhoitaja.

Kenelle Private sopii?

Aivan kaikille. Aikaisempaa sijoituskokemusta ei tarvitse olla, sillä voimme hoitaa kaiken täydellä valtakirjalla asiakkaan puolesta. Palvelu sopii yhtä hyvin myös aktiiviselle sijoittajalle, joka kaipaa keskustelukumppania ja sparrausta omille päätöksilleen.

Mitä muuta Private on kuin sijoittamista?

Paljon muutakin! Private on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu kaikki palvelumme yksilöllisesti. Private on arjen sujumista ja säännöllistä yhteydenpitoa.

Mitä etuja sijoittaja saa Privatesta?

Privaten asiakkaana on mahdollista tehdä esimerkiksi suoria kotimaisia tai kansainvälisiä osakesijoituksia, ETF-sijoituksia tai sijoittaa vaikkapa metsään tai kiinteistöihin. Lisäksi ainoastaan Private-asiakkaille on tarjolla meidän omat joukkovelkakirjalainamme sekä yhteistyökumppaneidemme kuten JPMorganin rahastot.

Private-asiakkaana saa paljon etuja päivittäispankkipalveluihin, vakuutuksiin ja muihin pankin palveluihin. Ja kiinteään omaisuuteen verrattuna sijoitetut varat voi milloin tahansa saada nopeasti käyttöön.