Edustajisto on osuustoiminnallisen yrityksen ylin päättävä elin ja sillä on tosi tärkeä rooli yrityksen johtamisessa. Omistaja-asiakkaat päättävät, millainen edustajisto omassa osuuspankissa on ja miten omistaja-asiakkaiden ääni kuuluu oman osuuspankin hallinnossa.

Osuuspankissa jokaisella omistaja-asiakkaalla on ääni, jolla vaikuttaa edustajiston vaaleissa: omistaja-asiakas voi asettua itse ehdolle, toimia kannattajana hyvälle ehdokkaalle ja äänestää henkilöä, jonka uskoo edustavan yhteisöä hyvin yhteisten asioiden hoitamisessa.

Toivon, että mahdollisimman moni omistaja-asiakas innostuu pohtimaan sitä, alkaisiko vaaleihin ehdokkaaksi ja toisaalta myös sitä, että muistaa äänestää marraskuussa. Oulun Osuuspankki tarvitsee hyviä päättäjiä ja hyvää tukea omistaja-asiakkailtaan, jotta me voimme viedä toimintaa eteenpäin tulevaisuuteen.

Keijo Posio, toimitusjohtaja, OP Oulu

OP Oulu hakee edustajistoon aktiivisia, erilaisissa elämäntilanteissa olevia pankin omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista, haluavat edustaa kaltaisiaan asiakkaita ja osallistua oman asiantuntemuksensa ja elämänkokemuksensa kautta pankin ja sitä kautta paikallisen elämän kehittämiseen.

Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaa­mista. Asenne ratkaisee. Jos yhteisiin asioihin vaikuttaminen kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan!

Alla olevalla videolla OP Oulun toimitusjohtaja Keijo Posio kertoo, mikä edustajisto on, millainen sen rooli on ja mitä edustajistossa toimiminen tarjoaa sen jäsenille.

Muuta evästeasetuksiasi

Kiinnostuitko ehdokkuudesta?

Osoitteesta op.fi/oulu/vaalit‍ löydät ajankohtaista tietoa edustajiston toiminnasta ja vaaleista.

Edustajiston vaalien tärkeät päivämäärät

  • Vaaleissa ehdokkaaksi voivat asettua ja äänestää ne, jotka ovat liittyneet omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2021.
  • Ehdokkaaksi ilmoittautuminen 16.8.–10.9.2021
  • Äänestäminen 4.–17.11.2021
  • Vaalien tuloksen julkaisu 30.11.2021