OULUN OSUUSPANKISSA toimii tällä hetkellä kolmisenkymmentä varallisuudenhoidon ammattilaista. Heidän tehtävänsä on auttaa pankin asiakkaita vaurastumaan sekä ymmärtämään säästämisen ja sijoittamisen tarjoamia mahdollisuuksia.

Asiantuntijoita löytyy pankin jokaisesta yhdeksästä toimipaikasta sekä Isollakadulla sijaitsevasta yksityispankkipalveluita tarjoavasta OP Private Oulu -yksiköstä.

”Meillä on töissä pitkän linjan ammattilaisia, jotka ovat urallaan nähneet monen näköisiä markkinatilanteita. OP Oulun varallisuudenhoidon ammattilaiset muodostavat käytännössä koko Pohjois-Suomen suurimman ja kokeneimman varallisuudenhoidon asiantuntijayksikön”, OP Private Oulun sijoitusjohtaja Pasi Vartiainen toteaa.

OP Oulun asiakkaille tarjolla on kattava valikoima sekä OP Ryhmän että ulkopuolisten kumppanien tarjoamia tuotteita. Kesällä myös osakkeiden omistamiseen liittyvää hinnoittelua uudistettiin, ja muutoksessa kärkenä oli omistaja-asiakkaiden hinnoittelu. Uuden hinnaston myötä yhä useammalla haluttiin madaltaa kynnystä osakesijoittamisen aloittamiseen ja kannustaa asiakkaita hajauttamaan sijoituksiaan lukumääräisesti, ajallisesti ja maantieteellisesti.

Kilpailukykyisten tuotteiden ja hintojen lisäksi tämän päivän asiakkaat arvostavat osaavaa ja luotettavaa kumppania, joka huomioi heidän tarpeensa ja pystyy auttamaan vaurastumisessa.

”Laadukkaan ja kattavan tuotevalikoiman rinnalla meille erityisen tärkeää onkin juuri henkilökohtainen palvelu. Sijoitusasiantuntijoidemme tärkein tehtävä on tuottaa sekä henkilö- että yritysasiakkaillemme sijoituspalvelua ymmärrettävästi, vastuullisesti ja ihmisläheisesti”, myyntijohtaja Risto Oja selventää.

”Tavoitteenamme on tehdä vaurastumisesta kiinnostuneille asiakkaillemme oma henkilökohtainen säästö- tai sijoitussuunnitelma. Se auttaa asiantuntijoitamme tekemään suosituksia asiakkaan parhaaksi. Suunnitelmaan on helppo palata ja sitä on helppo muokata yhdessä matkan varrella.”

Asiakkaiden kokemuksia kuunnellaan pankissa herkällä korvalla ja kehitystyötä palvelun parantamiseksi tehdään koko ajan.

”Käytämme paljon aikaa asiakkaiden kuuntelemiseen, jotta ymmärrämme heidän tarpeitaan ja toiveitaan paremmin. Ainoastaan siten pystymme tarjoamaan heille palvelua, josta on heille selkeää hyötyä. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella he ovat erinomaisen tyytyväisiä palveluumme. Se kertoo, että olemme oikealla tiellä”, Vartiainen kertoo tyytyväisenä. •

Ollaan yhteydessä!
  • Tavataan puhelimitse, netin välityksellä kotisohvalta tai kasvotusten toimipaikassamme – sinä valitset!
  • Kaikkien säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijoiden suorat puhelinnumerot löytyvät osoitteesta op.fi/oulu > Soita suoraan OP Oulun asiantuntijalle
  • Jos olet sijoituspolkusi alkutaipaleella, ota yhteyttä säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijoihin. Jos sinulle on kertynyt sijoitusvarallisuutta satojen tuhansien eurojen verran, asiantuntijasi löytyvät OP Private Oulusta.

Juttu on julkaistu myös OP Oulun Horisontti -asiakaslehden numerossa 4/2018.