OP Private Oulu tarjoaa asiakkailleen yksityispankkipalvelua, joka edellyttää vähintään 100 000 euron sijoitusvarallisuutta pankissamme. Private-asiakkaamme saa itselleen nimetyn varainhoitajan, joka käytännössä on hänen kumppaninsa säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Mittaamme toimintaamme koko ajan siinä, pystymmekö tuottamaan palvelua, jota asiakkaamme meiltä odottavat. Odotusten asettama rima on korkealla, mutta me tähtäämme vielä korkeammalle.

OP Private Oulu tuottaa palvelua, joka vaikuttaa monella tavalla positiivisesti asiakkaidemme arkeen. Kaikki asiantuntijamme ovat säästämisen ja sijoittamisen huippuammattilaisia. He näkevät asiakkaidensa tilanteen laaja-alaisesti ja tarjoavat heidän käyttöönsä kilpailukykyisten tuotteiden lisäksi koko osaamisensa helposti ja luotettavasti.

Maailma ympärillämme muuttuu nopeasti. Me uskomme muutoksen jatkuvasti kehittävään voimaan ja siihen, että asiakkaillamme on aito mahdollisuus menestyä muuttuvassa maailmassa. Mikäli muutoksen pyörteessä ratkaisut löytyvät pankki- ja vakuutuspalveluista, meidän tehtävänämme on löytää ja ehdottaa niitä asiakkaillemme. Tämä on meidän ydintekemistämme.

Jotta onnistumme tavoitteessamme ja olemme jopa hieman edellä muutoksessa, kiinnitämme erityistä huomioita henkilöstömme valintaan ja kehittymiseen. Jokainen meille töihin tuleva käy läpi tarkkaan suunnitellun ja tehokkaan rekrytointiprosessin. Kun oikea osaaja on läpäissyt sen, hänellä alkaa jatkuvan kehittymisen tie.

Kokemus on osoittanut, miten laadukas, johdonmukainen ja suunnitelmallinen asiakaspalvelu kulkee käsi kädessä työntekijöiden motivaation ja osaamisen kanssa. Tuemme ammattilaistemme kehitystä niin, että heidän on helppo ottaa vastaan toimintaympäristön muutokset. Tällöin myös asiakaskohtaamiset onnistuvat asiakkaan odottamalla tavalla – ja jopa yli odotuksen. Kannustamme työntekijöitämme ”kyllä onnistuu” -asenteeseen, jolloin asiakkaan toiveet ja heidän etunsa ovat jatkuvasti kirkkaina mielessä. Seurauksena on tyytyväinen asiakas.

Kenenkään ei odoteta yksin hallitsevan kaikkia laajoja palvelukokonaisuuksia, ja yhteistyön merkitys kasvaakin juuri muutoksessa. Yhdessä tekeminen oman tiimin ja eri tiimien jäsenten kanssa nousevat yhä tärkeämmiksi. Näin onnistumme saavuttamaan asiakastyytyväisyydelle asettamamme korkeat tavoitteet.

Kaiken tekemämme työn kehittämistä ohjaa asiakkaidemme antama asiakaspalaute. Saamamme palautteen mukaan OP Private Oulun asiakkaat kokevat varainhoitajansa ohjauksessa saavansa jotain extraa, positiivisella tavalla yllättävää. Voidaksemme onnistua työssämme vielä paremmin tarvitsemme jatkuvasti asiakkailtamme kaikenlaista palautetta. Korjaava palaute näyttää nopeasti, jos joku tökkii. Kiittävä palaute motivoi takuuvarmasti vielä parempiin suorituksiin.

Parasta tässä jutussa on se, että tarjoamme kaikille Oulun Osuuspankin asiakkaille samaa laajaa palvelua ja erinomaisia asiakaskokemuksia! OP Private -palvelu eroaa itse asiassa vain siinä, että sijoitusvarallisuutensa myötä asiakkaalla on yhteyshenkilönään pankin varainhoitaja. Näin asiakkaamme, heidän perheensä ja yrityksensä saavat laaja-alaista ja laadukasta palvelua, asioivat osaavien asiantuntijoidemme kanssa ja huomaavat, miten odotukset yksi kerrallaan täyttyvät ja ylittyvät.

Jos kiinnostuit Oulun Osuuspankista työpaikkana tai asiakkaana ota yhteyttä!

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löytyvät osoitteesta op.fi/oulu/soitasuoraan