Oikeat henkilöt vastaajiksi löytyvät Oulun Osuuspankista, jossa toimitusjohtaja Timo Levo ja pankinjohtaja Jari Anttila ovat kokoontuneet suunnittelemaan kevään tilaisuutta. Päivämääräksi on naulattu keskiviikko 21.3.2018 ja paikaksi Oulun teatteri.

–Laadukkaita tilaisuuksia Oulussa on järjestetty ennenkin, mutta vastaavanlaista ei meidän alueellamme ole aiemmin ollut. Meidän mielestämme Oulu yksinkertaisesti ansaitsee tilaisuuden, jonka ytimessä ovat kasvu ja kehitys ryyditettynä oululaisella mentaliteetilla, yhteistyöllä sekä taidolla tehdä asioita aivan uudella tavalla, Timo Levo taustoittaa.

Oululaisilla on nyt mahdollisuus päästä tuoreeltaan kuulemaan OP Ryhmän uutta pääjohtajaa Timo Ritakalliota, joka aloittaa tehtävässään maaliskuun alussa, sekä pääekonomisti Reijo Heiskasta. Paikallisväriä iltaan tuo toimitusjohtaja Hannu Lehto Lehto Group Oyj:stä.

–Pääjohtaja Ritakallio on varmasti oikea henkilö valottamaan sijoitusmarkkinnoita nyt, kun korot ovat historiallisen alhaalla ja osakekurssit ennätyskorkealla. Heiskanen puolestaan pohtii omassa osuudessaan sitä, miten Suomen talous luovii digitalisaation ja muuttuneen geopolitiikan aalloissa, Levo toteaa.

Idea tilaisuuden järjestämiseksi lähti siitä tosiasiasta, että Oulun talousalueella on paljon menestystä ja osaamista. Sitä on turha pitää vakan alla. Levo kertoo, että on ollut mielenkiintoista seurata, miten alue on kehittynyt viime vuosina ja mitä kehityksen taustalla on ollut.

–Vuosina 2010–2016 Oulun seudulta katosi Nokian myötä tuhansia työpaikkoja. Tuolloin puhuttiin jo Oulun valojen sam-mumisesta. Täällä ei kuitenkaan jääty surkuttelemaan tilannetta, vaan käärittiin hihat ja alettiin hommiin. Alueelle nousi uusia yrityksiä, jotka puolestaan avasivat tuhansia uusia työpaikkoja, Levo muistuttaa.

–Kovan työn lisäksi paikallisilla osaajilla on aina ollut taito tehdä asioita yhdessä ja arvostaa osaamista. Siihen liittyvät vahvasti kyky uudistua, kasvaa ja kehittyä, jotka ovat myös OP Talousillan kantavia ajatuksia.

OPlaiset toivottavat tervetulleiksi tilaisuuteen kaikki, jotka ovat kiinnostuneita taloudesta, uudistumisesta ja kehittymisestä.

–Uudistuminen on meille jokaiselle ennen muuta mahdollisuus. Haluamme osaltamme kannustaa kaikkia uudistumiseen ja luoda uskoa menestymisen mahdollisuuksiin. Tarjoamme osanottajille uutta näkökulmaa siihen, miksi talous kehittyy ja miten se mahdollistaa uudenlaisen kehittymisen yrityksille, ihmisille ja samalla koko talousalueelle, Jari Anttila toteaa. –Haluamme samalla tarjota osanottajille tilaisuuden verkostoitua, sillä siitähän yhteistyö parhaimmillaan kumpuaa.

OP Talousilta järjestetään keskiviikkona 21.3.2018 klo 17.30—21.00 Oulun teatterilla, Kaarlenväylä 2, Oulu

Mahdollisuus verkostoitua ja tutustua esittelypisteisiin klo 16.30 alkaen.

Ohjelma

17.30

Tervetuloa

Toimitusjohtaja Timo Levo, Oulun Osuuspankki

Sijoitusmarkkinat tienhaarassa – korot historiallisen alhaalla ja osakekurssit ennätyskorkealla

Pääjohtaja Timo Ritakallio, OP Ryhmä

Miten Suomen talous luovii digitalisaation ja muuttuneen geopolitiikan aalloissa?

Pääekonomisti Reijo Heiskanen, OP Ryhmä

Lehto Group – innovaatio ja uudistuminen kasvun takana

Toimitusjohtaja Hannu Lehto, Lehto Group Oyj

19.00 Kahvitarjoilu

Esittelypisteet klo 16.30—21.00

• Terveyttä ja turvaa hyvinvoinnille

• Sijoittamisen trendit

• Koti ja asuminen

• Ajankohtaista vakuuttamisesta

• OP Lab

• Liikkuva OP

Asiantuntijapuheenvuorojen välissä esiintyy valovoimainen pop-kanteletar Ida Elina, ja tilaisuuden juontaa Lauri Salovaara.

Ilmoittaudu mukaan

inspiroitumaan ja verkostoitumaan viimeistään su 18.3. osoitteessa www.lyyti.in/OPTalousilta2103.

Tervetuloa!

#OPTalousiltaOulu