OPn Tubepäivän ohjelma rakentuu meet & greetien eli tubettajatapaamisten ympärille. Tubettaminen, eli omien videoiden julkaiseminen YouTube-palvelussa, on noussut viime vuosina kansainväliseksi ilmiöksi, joka kokoaa yhteen erityisesti lapsia ja nuoria. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Fanejaan tapaamaan Ouluun saapuu neljä suosittua tubetähteä. Supersuosittu Miklu heittäytyy kanavallaan esimerkiksi autokaraokeen sekä rakastaa jallittaa tyttöystäväänsä erilaisten jekkujen kautta. Hauskana pelitubettajana tutuksi tullut Deata saa videoillaan kenen tahansa energiat kattoon. Nykyisin hän tekee uraa myös rap-artistina. Sita Salminen on rohkea ja samaistuttava vloggaaja. Ihastuttava Julia Ahonen on noussut supersuosioon Instagramissa. Lisäksi hän tubettaa maanläheisellä lifestyle-kanavallaan.

OPn Tubepäivä on osa OPn ja Tubeconin yhteistyökumppanuutta. Kiertue vierailee kaikkiaan seitsemällä paikkakunnalla kevään aikana. Kiertue on startannut Helsingistä maaliskuussa ja päätyy toukokuussa aina Ouluun ja Rovaniemelle saakka. Tubecon luo uuden ajan yhteisöllistä toimintaa, jonka arvot sopivat hyvin yhteen OPn kanssa. Keskeistä tubettamisessa on aitous, välittäminen ja arvostus muita kohtaan.

Lippuetu Tubecon 2018 -tapahtumaan

Osana OPn ja Tubeconin yhteistyötä OPn omistaja-asiakkaille on tarjolla Pivon kautta lippuetu Tubecon 2018 -tapahtumaan 17.-18.8. Helsingin messukeskuksessa. Yhden päivän lippupaketti 4 hengen seurueelle etuhintaan 89,90 € (norm. 119,60 €). Edun saat käyttöösi lataamalla Pivo -mobiilisovelluksen ja yhdistämällä siihen OPn omistaja-asiakkaan maksukortin. Hinta sisältää palvelumaksun. Etu on voimassa toukokuun loppuun saakka.

OPn Tubepäivä

lauantai 12.5. klo 11 - 15

OP Oulu, Isokatu 14, Oulu

Perheen varttuneimmille tarjolla aikuisparkki, jossa digiopastus neuvoo OPn digipalveluisa ja sosiaalisessa mediassa. Mahdollisuus keskustella myös asuntolaina-asioista kasvotusten asiantuntijoidemme kanssa.

uusi.op.fi/tubecon

#OPmukana #TubeconFi