Uppoudutaan savolaisuuden syövereihin

 Irene Partasen lihapiirakka vai kalakukko?
Tamperelaisena ei ole kalakukosta vielä kokemuksia, vaikka kalasta tykkään. Olen kuullut Partasen lihapiirakoita kehuttavan, joten valitsen sen.

Tahkon rinteet vai Kallaveden laineet?
Laineet. Monena kesänä olen haaveillut risteilystä Kallavedellä. Lisäksi olen ehdottomasti kesäihmisiä.

Mistä löytyy Savon parhaat maisemat?
Pitäisi varmaan sanoa Puijolla, mutta sanon Mölymäeltä. Katselen parvekkeelta Kallavedelle. Rauhoittavaa ja niin kaunista.

Savolaisinta sinussa?
Olen varmaan aika leppoinen ja osaan sanoa jo ilitaa ja päevee.

Mistä tiedät, että olet kotona?
Jaa’a vaikea kysymys. Tampereella tietysti tuliset siiwet jossain. Kuopiossa keltamustan KuPS:n pelit Mölymäellä.

Kuuluisin KuPSilainen pelaaja?
Uutena Kupsilaisena minulle se on Petteri Pennanen.

Pelifilosofiasi savolaisittain?
Pelipäevä on ilon päevä.

Toimituksen huomio: Todettakoon, että läpi meni, vaikka koti on siellä missä Puijon torni näkkyy 😊

Mietteitä ensimmäisestä keltamustasta kaudesta

KuPSissa on menneinä vuosina tehty asioita hyvin, mutta missä asioissa näet petraamisen varaa?
Koen, että talouden hallinta ja omien junioreiden nostaminen edustusjoukkueisiin on tärkeimpiä juttuja.

KuPSin joukkueiden vahvuudet tulevalle kaudelle? Entäs löytyykö mahdollisia kompastuskiviä?
Vaikka meillä on niin naisissa kuin miehissä kapeampi runko uskon, että se on yhtenäisempi joukkue. Meillä on jokainen osa-alue kunnossa ja huipputiimi niin joukkueiden taustoilla kuin toimistollakin. Ehkä se kompastuskivi on myös sitten kapea runko molemmissa joukkueissa. Hirveästi ei saisi loukkaantumisia tulla.

Millä mietteillä kauden avausotteluihin?
HJK heti vastaan Kuopiossa, että ehkä juuri pahin vastustaja. Naisilla myös kova joukkue vastassa, kun Åland United saapuu Kuopioon. Tämä ottelu saatetaan siirtää, sillä Väre Areenalle vaihdetaan matto alkukaudesta. Hieman mietityttää, kuinka saadaan katsomot täyttymään, sillä nythän aurinkokatsomon puolella on jonkin verran lunta.

Miehestä itsestään

Miten pitkään olet tehnyt hommia jalkapallon parissa?
Vuodesta 1996. Perustin aikoinaan Kooveen jalkapallojaoston ja jalkapallojoukkueen sen alle. Aloitimme 6-divarista ja nousimme 10 vuodessa 2-divariin. Ilveksellä ei ollut tuolloin edustusjoukkuetta jalkapallossa, joten menin joukkueeni kanssa Ilvekseen. Ensimmäinen Ilveksen kausi pelattiin 2008. Tuosta sitten seurasi nousu toisensa jälkeen ja 2016 vuodesta alkaen pelasimme Veikkausliigassa. Tuli voitettua Suomen cup ja Veikkausliigan pronssi. Olin hallituksen puheenjohtajana 1996-2016, jonka jälkeen siirryin päätoimiseksi toimitusjohtajaksi. Nyt sitten KuPS:n peräsimessä olen ollut viimeiset 4 kk. Nämä kuukaudet ovat olleet todella mielenkiintoisia ja meillä on selkeä visio mihin suuntaan olemme matkalla.

Mitä harrastat?
Lueskelen työn ohessa kauppatieteiden maisteriksi. Tarkoitus olisi ensi vuoden puolella valmistua. Lisäksi seuraan urheilua muutenkin ja lueskelen. Tampereella vanha omakotitalo vaatii omansa vapaa-ajasta.

Kuka on suurin esikuvasi?
Minulla ei ole tähän kenenkään nimeä antaa. Arvostan vaimoani ja lapsiani, jotka ovat kyllä kovia paiskomaan hommia ja tavoitteellisia henkilöitä.

Jos saisit tänään miljoona euroa, mitä tekisit?
Autot varmaan menisivät vaihtoon, lisäksi remonttia tehtäisiin jonkin verran, lapsille, matkusteluun menisi osa ja loput sukan varteen.

Talousvinkkisi tämän jutun lukijoille?
Itsellä on motto, että kauppaan et voi mennä ostamaan 200 euron asioita, jos sinulla on 100 euroa rahaa. Itse olen pärjännyt miettimällä hankintoja ja säästämällä. Minulla ei ole varsinaisesti rahastoja eikä sijoituskohteita, mutta sellainen oman maalaisjärjen taloudenpito on toiminut hyvin. Paljon olen miettinyt erilaisia rahastoja tai asuntosijoittamista, mutta en ole vielä sellaiseen lähtenyt.

Hyvässä seurassa hymyilyttää ja etuja omistaja-asiakkaille

OP Pohjois-Savon ja KuPSin yhteistyö kattaa koko seuran aina pienimmistä junioreista edustustason aikuispelaajiin asti. Pankki haluaa olla erityisesti tukemassa vahvasti kasvavaa naisten ja tyttöjen jalkapalloa. Myös pankin omistaja-asiakkaat hyötyvät yhteistyöstä ja tarjoamme yhdessä KuPSin kanssa etuja omistaja-asiakkaille alkukauden pelitapahtumiin. Huhtikuun alussa KuPSin kausi starttaa hyvässä seurassa, ja pankin omistaja-asiakkaat pääsevät nauttimaan kauden avausottelusta la 6.4 etuhinnoin sekä Naisten kansallisen liigan ottelusta maksutta helatorstaina 9.5. Väre Areenalla.

Kauden avausottelu KuPS-HJK 6.4.2024: Omistaja-asiakkaille otteluliput etuhintaan KuPS-HJK 6.4.2024 Väre Areenalla klo 19.00. Aurinkokatsomon pääsylippu hintaan 9 € (norm. 22 €) ja pääkatsomon Silver-istumapaikkalippu hintaan 12 € (norm. 27 €). Etuhintaiset liput voit ostaa OP-mobiilin kautta. Max 2 lippua per omistaja-asiakas.

Kansallisen liigan kotiottelu 9.5. KuPS-HJK: Omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy Kansallisen liigan KuPS-HJK otteluun helatorstaina 9.5.2024 Väre Areenalla klo 14.15. Edun löydät OP-mobiilista.

Olemme myös mukana liikuttamassa lapsiperheitä KuPS ry:n Hippo perheliigassa.  Perheliigan kesäkausi 2024 alkaa 24. ja 25. huhtikuuta Lippumäen ulkokentällä ja jatkuu kesäkuun loppuun.

OP Pohjois-Savo on mukana tukemassa ja rakentamassa kestävää huomista yhdessä paikallisten urheiluseurojen, yhdistysten ja yleishyödyllisten toimijoiden kanssa. Kumppaneinamme on yli 50 pohjoissavolaista toimijaa. Edellytämme, että yhteistyökumppanimme toimivat hyvän liiketavan periaatteiden mukaisesti ja jakavat kanssamme samanlaisen arvopohjan. Hyvässä seurassa hymyilyttää.

Tutustu omistaja-asiakkaiden paikallisiin etuihin

Siirry OP Pohjois-Savon verkkosivuille