Omistaja-asiakkaat päättävät siitä, millainen edustajisto omassa osuuspankissa on ja kuinka omistaja-asiakkaiden ääni tuodaan kuuluviin oman osuuspankin hallinnossa. Osuuspankissa jokaisella omistaja-asiakkaalla on ääni, jolla vaikuttaa edustajiston vaaleissa: omistaja-asiakas voi asettua itse ehdolle, toimia kannattajana hyvälle ehdokkaalle ja äänestää henkilöä, jonka uskoo edustavan yhteisöä hyvin yhteisten asioiden hoitamisessa.

Niin asiakkaille kuin pankille on tärkeää saada asiakkaat osallistumaan ja antamaan näkemyksensä siihen, millaisia palveluita tarvitaan ja miten osuuspankki vahvana yhteiskuntavastuullisena toimijana osallistuu toimialueensa kehittämiseen. Toimintamme perustuu vahvoihin, vastuullisiin arvoihin, ja olemme monin tavoin rakentamassa paikallista hyvinvointia. Kutsumme myös omistaja-asiakkaat ja edustajistomme suunnittelemaan, missä pankin yhteiskuntavastuun pitäisi paikallisesti näkyä ja tuntua.

Jani Vilpponen, toimitusjohtaja, OP Tampere

OP Tampere hakee edustajistoon aktiivisia, erilaisissa elämäntilanteissa olevia pankin omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista, haluavat edustaa kaltaisiaan asiakkaita ja osallistua oman asiantuntemuksensa ja elämänkokemuksensa kautta pankin ja sitä kautta pirkanmaalaisen elämän kehittämiseen.

Muuta evästeasetuksiasi

– Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaamista, vaan asenne ratkaisee, Vilpponen kiteyttää asian.

Kiinnostuistko ehdokkuudesta?

Sivuiltamme op.fi/tampere/vaalit löydät ajankohtaista tietoa edustajiston toiminnasta ja vaaleista.

Voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi ehdokkuutta kohtaan: Otamme sinuun yhteyttä ennen ehdokasasettelun alkamista. Tiedustelu on alustava eikä sido ehdokkaaksi asettumiseen.

Kuvassa Tiikku Kuuru, nykyisen edustajiston jäsen