OP Kassa auttaa yrittäjää laskuttamaan.

– Kesäisin opetan golfia harjoitusalueella Ruotulassa eikä minulla ole siellä toimistoa. Asiakkaat maksavat heti oppitunnin jälkeen pankkikortilla OP Kassan maksupäätteellä, joka on yhteydessä tablettini kassasovellukseen. Maksuliikenne nopeutuu, kun minun ei tarvitse käyttää aikaa laskujen kirjoittamiseen ja lähettämiseen. Paljon työtä on jäänyt pois, Kari Järvenpää kertoo.

Talvisin golfpro antaa opetusta omassa harjoitushallissaan, jossa OP Kassan avulla tuntien sekä mailahuoltojen ja gripinvaihtojen laskutus toimii yhtä lailla sujuvasti kuin toimistossa. Tabletille on ladattu sovellukset, joiden avulla asiakkaat voivat maksaa myös liikuntaseteleillä.

– Kummassa paikassa sitten olenkin, mobiili kassajärjestelmä kulkee aina kätevästi mukanani. Pienenä ja kevyenä maksupääte vie vain vähän tilaa, ja järjestelmä on toiminut hienosti ilman ongelmia.

Mikä on OP Kassa? 

Helppokäyttöinen ja kotimainen kassajärjestelmä

Saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi ominaisuudet yrityksesi tarpeisiin sopivana pakettina yhdellä sopimuksella. Tee kauppaa monikanavaisesti – myymälässä, verkossa tai pop upissa.

Vastaanota maksuja helposti

Turvallisilla maksupäätteillä voit vastaanottaa maksuja sirukorteilla, magneettijuovalla ja lähimaksuominaisuudella. Päätteet on integroitu kassasovellukseen, joten summa- ja kuittitiedot siirtyvät automaattisesti maksupäätteen ja kassan välillä.

Yhdistä kassajärjestelmä ja verkkokauppa

Verkkokaupan ja kassajärjestelmän yhdistäminen tekee monikanavaisen myynnin helpoksi. OP Kassan lisäosat verkkokauppa-alustoihin pitävät tuotetiedot ja -saldot aina ajan tasalla, teit kauppaa sitten myymälässä, verkossa tai tapahtumassa.