Lista työpaikoista ja hakuohjeet löytyvät OP Tampereen www-sivuilta. Nuoren tulee toimittaa hakemuksensa yhdistykselle 30.4. mennessä.

Kesätyö kestää kaksi viikkoa, ja palkka on 500 euroa. Kesätyö sijoittuu koulujen loma-aikaan. Tuellamme toimialueemme yhdistykset voivat tarjota kesätyöpaikan 40:lle 15–17-vuotiaalle nuorelle.

Apuohjaajaksi, somenikkariksi tai lammaspaimeneksi?

Yhdistys haastattelee ja valitsee kesätyöntekijänsä 2.-16.5. Hakeaksesi kesätyötä nuoren tulee olla täyttänyt 15 vuotta 4.6.2018 mennessä mutta hän ei voi täyttää 18 vuotta ennen 8.8.2018. Hakea voi useampaakin kesätyöpaikkaa, mutta vastaan voi ottaa niistä vain yhden.

Tarjolla on pestejä laidasta laitaan, ja pariviikkoisensa pääsee viettämään esimerkiksi apuohjaajana erilaisilla leireillä, toimistotehtävissä, ulkotöissä - tai vaikka lampaita ja kissoja hoivaamassa. Onpa hakusessa somenikkarikin!

Katso työpaikat ja hakuohjeet www-sivuiltamme tästä.

Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 500 euroa/nuori, mutta yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lisäksi lakisääteiset kulut.

Nuorille tärkeää tietoa infotilaisuudessa

Järjestämme infotilaisuuden yhdistysten valitsemille nuorille (ja heidän vanhemmilleen) torstaina 24.5.2018 klo 15.00.

Tilaisuudessa AVIn eli Aluehalllintoviraston edustaja kertoo nuoren työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Pankin edustaja kertoo nuorelle pankkiasioista, kuten palkkatilistä ja pankkikortista.