Marianne Korpimaa, 29, näki nelisen vuotta sitten Facebookissa mainoksen OP Tampereen edustajiston vaaleista. Hän ilmoittautui ehdokkaaksi ja tuli valituksi mielestään yllättävän isolla äänimäärällä. Edustajistokausi lähestyy loppuaan, ja Korpimaa aikoo hakea jatkoa tämän vuoden vaaleissa.

– Edustajistossa saa asiakkaan näkökulmasta vaikuttaa pankin toimintaan, kun palvelut muuttuvat ja digitalisoituvat vauhdilla. On myös kiinnostavaa päästä syventymään finanssialaan, koska toimin itse taloushallinnon alalla, hän kertoo.

Koko ikänsä OP:n asiakkaana ollut Korpimaa haluaa edistää palveluiden helppokäyttöisyyttä ja saatavuutta sekä tuoda nuorten ääntä kuuluviin edustajistossa.

– Jäsenyys on ollut positiivinen kokemus. Suosittelen hakemaan mukaan, jos haluaa olla pankkimaailman näköalapaikalla.

Ehdolle edustajiston vaaleissa?

Kiinnostaako sinua oman pankkisi toiminta ja päätöksenteko? Osuuspankit ovat osuuskuntia, joissa päätöksenteon perusarvoihin kuuluu jäsen ja ääni -periaate. OP Tampereen edustajistossa ja hallinnossa toimii lähes 100 omistajaasiakasta. He käyttävät pankissa ylintä päätösvaltaa, sillä edustajisto valitsee pankille hallintoneuvoston, joka puolestaan valitsee pankille hallituksen.

Edustajiston jäsenet pääsevät mukaan vaikuttamaan pankin toimintaan ja vastuullisuustyöhön sekä rakentamaan yhdessä pankin kanssa hyvää elämää Tampereen seudulle.

OP Tampereen seuraavat edustajiston vaalit järjestetään marraskuussa 2021. Jokainen toukokuun 2021 loppuun mennessä OP Tampereen omistaja-asiakkaaksi liittynyt voi asettua ehdokkaaksi 16.8-10.9.2021.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja autamme ehdokkaaksi. Tiedustelu on alustava eikä sido ehdokkaaksi asettumiseen.

Ilmoita kiinnostus ehdokkuudesta