Pankki- ja vakuutuspalvelut kulkevat aina mukana mobiilipankissa: OP-mobiili-sovelluksessa hoidat pankki- ja vakuutusasiat, kuten maksut, lainanlyhennykset, korttiasiat, vahinkoilmoitukset sekä paljon muuta ajasta ja paikasta riippumatta. OP-mobiili on helppo ottaa käyttöön: tarvitset osuuspankin verkkopalvelutunnukset, älypuhelimen tai tabletin sekä Internet-yhteyden. Android-puhelimeen sovelluksen löytää ladattavaksi Google Playsta ja iPhone- tai iPad-laitteeseen App Storesta. Sovellus vaatii älylaitteelta uudempia käyttöjärjestelmiä tietoturvallisuussyistä.

Suora ja suojattu yhteys pankkisi tietojärjestelmiin

OP-mobiilissa tiedonsiirron molemmat päät ovat OP:n hallitsemia, millä varmistetaan ajantasaisten ja turvallisten salausmenetelmien sekä varmenteiden käyttö. Kiitosta OP-mobiili saa ikäihmisiltä erityisesti siitä, että sovellus käyttää biometrisia tunnistautumistapoja eli sormenjälki- tai kasvotunnistusta. Näin mobiilipankin käyttäminen ei vaadi numerotunnusten ulkoa muistamista. Laskutkin saa maksuun Mobiiliavaimella eli numerokoodilla, jonka asiakas saa itse keksiä.

Selkeät, mutta monipuoliset toiminnot – ja tukea käyttöön!

Rahan siirrot ja laskujen maksut sujuvat helposti Siirto-maksuna. Siirto-maksuun ei tarvita tilinumeroa, vaan raha siirtyy puhelinnumeroiden avulla, kunhan vastaanottajalla on käytössään OP-mobiili-, Pivo- tai Nordea Siirto -sovellus. Laskun voi toki maksaa tilinumerollakin – tai lukea laskun viivakoodi älypuhelimella tai tabletilla. OP-mobiili poimii laskun tiedot kenttiin automaattisesti. OP-mobiilissa voi myös tilata e-laskut paperilaskujen tilalle, ja ne voi asettaa joko automaattiseen maksuun tai kysymään hyväksyntää.

Myös omien luottojen, maksukorttien ja sijoitusten seuraaminen on kätevää OP-mobiilissa. Kauppareissun pelastaa mahdollisuus tarkistaa oman maksukortin tunnusluku OP-mobiilista, jos se pääsee livahtamaan muistista.

Tutustu OP-mobiiliin 

OP Tampereen kassapalveluista saa tukea ja käytännön opastusta myös OP-mobiilin käyttämiseen. Lisäksi osuuspankki järjestää yhteistyökumppaninsa Mukanetti ry:n kanssa matalan kynnyksen opastustilaisuuksia, joissa käydään läpi OP-mobiilin käyttöönottoa, toiminnallisuuksia ja turvallista sähköistä pankkiasiointia.