Puistonpenkillä lounastauolla tai repsikan paikalla pitkällä automatkalla. Siinä muutamia esimerkkejä tilanteista ja paikoista, joissa Johansson on käyttänyt Osuuspankin palveluita puhelimeensa ladatulla OP-mobiili-sovelluksella. OP-mobiili on maksuton ja tietoturvallinen sovellus, joka ladataan puhelimen sovelluskaupasta.

– Minulla on puhelin aina mukana, joten OP-mobiililla voin esimerkiksi maksaa laskuja missä tahansa. Tämä käy nyt vielä nopeammin, sillä Mobiiliavain-toiminnolla voin hyväksyä laskut ilman avainlukua. Työssäni terveys- ja hyvinvointialan yrittäjänä en istu koneen ääressä koko aikaa, ja käytän nettiä lähinnä puhelimella, Johansson perustelee.

Sovelluksella hän piipahtaa pankki- ja vakuutuspalveluissa muutaman kerran viikossa, ajasta ja paikasta riippumatta. Enää ei siis tarvita tietokonetta – tai edes avainlukulistaa, koska sovellukseen voi kirjautua sormenjäljellä ja laskut hyväksyä itse asetetulla merkkijonolla, mobiiliavaimella. Sovelluksella voi myös siirtää rahaa puhelinnumerolla, ilman tilinumeroa.

Johansson kiittelee sovelluksen viivakoodinlukijaa:

– Aikaa ei enää kulu pitkien numerosarjojen näppäilemiseen. Ominaisuus nopeuttaa merkittävästi laskujen maksamista.

OP-mobiilissa myös tärkeät vakuutustiedot ja vahinkoasioissa auttava Vahinkoapu-sivusto kulkevat aina mukana. Johanssonin lapsilla on OPn Terveysvakuutus, joka on ollut monta kertaa tarpeen. Perheenäiti on tehnyt lääkärikäyntien jälkeen korvaushakemukset OP-mobiilin avulla.

Hanna Johansson on liikunnanohjaaja ja koulutettu hieroja. Hän toimii yrittäjänä Efectus-yrityksessään.

LATAA OP-MOBIILII

  • maksuton ja tietoturvallinen sovellus OPn asiakkaille
  • ladattavissa omasta sovelluskaupasta
  • sormenjälkikirjautuminen Apple-käyttäjille
  • viivakoodinlukija helpottaa laskujen maksua
  • laskujen hyväksyntä ilman avainlukuja
  • rahansiirto puhelinnumerolla ilman tilinumeroa
  • Digimenestyjät 2018 -tutkimuksessa pohjoismaiden paras henkilöasiakkaiden mobiilikokemus

Lue lisää OP-mobiilista op.fi.