Paras apu tapaturmiin löytyy Tampereen Pohjola Sairaalasta, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoitamiseen.

– Myös kuvantamispalvelut ovat saatavilla aina, kun sairaala on auki, Tampereen Pohjola Sairaalan yksikönpäällikkö Tiina Lassila kertoo.

Nopein ja vaivattomin tapa päästä hoitoon on Terveysmestari-palvelu, joka on tarjolla Pohjola Vakuutuksen vakuutetuille. Palvelua voi käyttää joko puhelimeen ladattavalla sovelluksella tai soittamalla. Terveydenhuollon ammattilainen tekee hoidontarpeen arvioinnin ja varaa tarvittaessa ajan lääkärille. Palvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä kello 7‑23.

– Samalla hoituu myös korvauspäätös, eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia maksuasioista sairaalaan tullessaan. Korvauspäätös voidaan toki tehdä myös sairaalassa Pohjola Vakuutuksen toimipisteellä, Lassila sanoo.

Ideana on tehokas hoitopolku, jossa asiakas hoidetaan mahdollisimman pitkälle yhdellä käyntikerralla. Kuvaukset saadaan hoidettua heti, ja toimenpiteetkin päästään tarvittaessa tekemään nopeasti. Leikkaustoiminnassa keskitytään ortopedisiin päiväkirurgisiin toimenpiteisiin. Tärkeää on myös se, että asiakas tietää aina Pohjola Sairaalasta lähtiessään, mitä seuraavaksi tapahtuu.

– Toiminnan tavoitteena on palauttaa asiakas mahdollisimman nopeasti normaaliin elämään, työhön tai harrastustensa pariin.

– Sairaala on avoin kaikille, mutta joustavinta asiointi Pohjola Sairaalassa on Pohjola Vakuutuksen kautta vakuutetuille. Tullessasi Pohjola Sairaalaan, ota mukaasi henkilötodistus ja Kela-kortti.

Tampereen Pohjola Sairaala tunnetaan erityisesti ortopedisestä huippuosaamisesta, jonka tärkeä osa on kuntoutus, jossa toimii fysioterapeutit ja toimintaterapeutti. Sairaalasta löytyy myös iho- ja lastentautien ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erityisosaamista, sekä yleis- ja työterveyden palveluita.