Empaattinen ja sosiaalinen Peuralahti on aina halunnut toimia alalla, jossa voi olla avuksi ihmisille. Erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttaminen onkin iso osa hänen nykyistä työnkuvaansa.

– Työarkeni koostuu pääasiassa OP Private -henkilöasiakkaiden monipuolisista juridisista toimeksiannoista, joita voivat olla esimerkiksi edunvalvontavaltakirjat, testamentit tai vaikkapa kauppakirjojen laadinta, Peuralahti kuvaa.

Hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen on Peuralahden työn keskiössä. Hän kokee olevansa parhaimmillaan asiakaskohtaamisissa, ja erityisen mielekkäitä hänelle ovatkin tilanteet, joissa hän pääsee tapaamaan asiakkaat kasvokkain.

– Tätä työtä tehdään nimenomaan asiakaslähtöisesti ja asiakkaan tarpeista käsin, Peuralahti kertoo.

Peuralahti pyrkii esimerkiksi aina varmistamaan, että asiakas varmasti ymmärtää mistä puhutaan tilanteessa kuin tilanteessa.

– Lakijargon on monelle vierasta, joten asioiden selventäminen kansantajuisella kielellä on olennainen osa työtäni, Peuralahti toteaa

Paikallinen toimija tukee myös lakiasioissa

Peuralahden työn merkityksellisyys korostuu onnistumisen hetkissä, kun asiakas selvästi kokee saaneensa tarvitsemansa avun. Hänelle on tärkeää, että asiakas tuntee tulleensa kuulluksi, ja että hänen tilannettaan on mietitty kokonaisvaltaisesti.

– Toivon, että asiakkaalle jää tapaamisesta ennen kaikkea turvallinen olo ja tunne siitä, että hänen asiansa on hoidettu ammattitaitoisesti ja hänen etunsa mukaisesti.

Työnantajassaan Peuralahti arvostaa vakavaraisuutta ja paikallisuutta.

– Lakipalveluiden hinnastomme on kilpailukykyinen, ja OP-bonuksia on mahdollista käyttää myös lakipalveluiden toimeksiantoihin. Huomionarvoinen etu on myös se, että voimme hoitaa esimerkiksi perinnönjaot, ositukset sekä lahjoitukset ja asuntokaupat alusta loppuun samassa talossa, Peuralahti kuvaa.

Peuralahdelle itselleen raha merkitsee tulevaisuuden turvaa sekä mahdollisuuksia kokea uusia asioita esimerkiksi matkustelun kautta.

– Olen hyvin perhekeskeinen ja haluan tarjota myös lapsilleni mahdollisuuksien mukaan yhteisiä elämyksiä, hän hymyilee.