Tykkäsin tästä kesätyöstä todella paljon, sain työskennellä kahden ihanan työntekijän kanssa ja meillä oli yhdessä tosi hyvä meininki. Kiinnostuin juuri tästä Nuorisoagentin työpaikasta kovasti, sillä olen harrastanut RaJussa kuusi vuotta kilpa-aerobicia ja tiesin, että seuran toiminnan yhtenä tämän hetken tärkeimpänä johtolankana on ajatus ”nuorissa on tulevaisuus”. Nuorisoagenttina pääsin ylläpitämään RaJun somea ja oli hienoa päästä itse tuottamaan juuri oman näköistäni materiaalia ja mielipiteitäni arvostettiin.

Työnkuvaani Nuorisoagenttina kuului liikunnallisen toiminnan suunnitteleminen nuorille. Otin yhteyttä nuoriin, pääasiassa sosiaalisen median kautta, josta nuoret hyvin tavoittaa. Tein salapoliisin työtä selvittäessäni nuorten toiveita ja ideoita siitä millaista liikunnallista toimintaa he toivoisivat seuran järjestävän. Millaisia tulevia trendejä on ilmoilla ja mistä potentiaalisia liikkujia tavoitettaisiin? Millainen toiminta innostaisi ja kannustaisi nuoria mukaan seuratoimintaan? Vastaukset olivat mielenkiintoisia ja avartavia ja koostamieni vastausten perusteella päästiin suunnittelemaan liikunnallista toimintaa nuorten näkökulmasta.

Kahden viikon aikana pääsin myös kurkkaamaan seuratyön arkeen ja auttamaan monipuolisesti toimiston askareissa. Pääsin myös mukaan mainostamaan ja kuvaamaan kesäjumppia, jotka starttasivat kesäkuun alussa.

RaJu tarjoaa kesäjumpat kevätkaudella mukana olleille jäsenilleen maksutta, koska Koronatilanteen vuoksi kevätkausi päättyi ennen aikojaan. Uusille jäsenille kesäkauden jumppahinta on 40 euroa. Kesäjumppia järjestetään perheille, lapsille, nuorille ja aikuisille. Kesäjumppa-aikataulu koko komeudessaan löytyy RaJun netistä – www.raisionjumpparit.fi. Tee kesän paras päätös ja ilmoittaudu mukaan – Hyvässä seurassa on ilo liikkua®

Reilu, Reipas ja riemukas – Raision Jumpparit, on 33-vuotias raisiolainen, lämminhenkinen ja monipuolisesti liikuntaa tarjoava laadukas seura, jonka Suomen Olympiakomitea nimesi Vuoden 2019 Tähtiseuraksi. Raision Jumpparit toi Raisioon positiivista valtakunnallista näkyvyyttä ja seuraa kiiteltiin erityisesti mm. edelläkävijän roolistaan, hyvistä sisäisistä käytänteistä sekä palkitsemiskulttuurista ja yhteistyökyvystä. Tähtiseuravalinnassa painottuivat seuran tarjoama liikunnan ilo, innostava ilmapiiri, monipuolisen harrastamisen mahdollistaminen, harrastuskustannusten maltillisuus, yhteisöllisyys, nuorten osallistaminen ja yhteistyön toimivuus sidosryhmien kanssa.

RaJu tarjoaa jumppakausillaan reippaita liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille, tarjonta on vauvajumpasta ja rauhallisesta Joogasta, vauhdikkaaseen kuntonyrkkeilyyn ja tanssillisiin tunteihin. Toimintaa on tarjolla sekä harrastajille, että tanssin ja voimistelun lajeissa kilpailemisesta kiinnostuneille. Syksyn jumppakausi alkaa 31.8.2020.