Tänä vuonna saimme joukkoomme seitsemän uutta nuorta, jotka ovat meillä työssä ensimmäistä kesää. Nuorilla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan oman alansa töihin käytännössä. Pankki voi tarjota monipuolisen työympäristön myös tulevaisuudessa, kun talo, sen asiakkaat ja ihmiset ovat tulleet nuorelle jo tutuiksi. Tullaan tutuiksi talomme tuoreimman väen kanssa ja annetaan heidän esittäytyä!

Kuka olet ja mistä tulet?

”Olen Iida Vainio ja opiskelen oikeustiedettä Lapin yliopistossa ja valmistun nyt kesäkuussa 2023 oikeusnotaariksi eli opinnoista on jäljellä enää parin vuoden maisterivaihe.”

”Nimeni on Arezu Azarakhsh ja olen valmistunut 2021 joulukuussa oikeustradenomiksi Vaasan Ammattikorkeakoulusta.”

”Heippa, olen Essi Hyytiäinen ja tällä hetkellä opiskelen valtiotieteiden kandidaatin tutkintoa. Seuraavaksi olisi luvassa gradun kirjoitus ja maisterin paperit olisi tarkoitus saada käteen mahdollisimman nopeasti.”

”Olen Niilo Peräaho ja opiskelen Turun yliopistossa ensimmäistä vuotta oikeustiedettä.”

”Olen Adele Aalto ja aloitan ensi vuonna Turun kauppakorkeassa toisen vuoden opinnot. Olen kuitenkin opintojen puolesta jo kolmannella vuodella opiskeltuani ensimmäinen vuoden itsenäisesti avoimessa yliopistossa. Pääaineenani on laskentatoimi ja rahoitus ja tällä hetkellä luulen, että lähden erikoistumaan enemmän rahoitukseen. Sivuaineenani luen yritysjuridiikkaa. Ensi lukukautena olisi tavoitteena kirjoittaa jo kandi.

”Olen Akseli Mässeli vasta valmistunut kandiksi kauppakorkeasta ja syksyllä alkaa neljäs opintovuosi Turun yliopistolla.”

"Olen Katrin Lintunen ja valmistuin juuri tämän vuoden toukokuussa kauppatieteiden maisteriksi Åbo Akademista."

Essi Hyytiäinen OP Turun Seudun kesätyöntekijä 2023
Essi Hyytiäinen aikoo saada maisterin paperit käteen mahdollisimman nopeasti. Hän päätyi hakemaan OP:lle kesätöihin tuttavansa suosituksesta.

Miten hakeuduit meille kesätöihin?

Iida: ”Hakeuduin OP Turun Seutuun kesätöihin, koska olen kiinnostunut pankkimaailman tarjoamista monipuolisista työmahdollisuuksista. Lisäksi minulla on hieman kokemusta toisesta pankista jo samankaltaisista työtehtävistä perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyen. Minua kiinnostaa mahdollisuus kartuttaa osaamistani lisää kyseisellä oikeudenalalla OP:lla.”

Arezu: ”Hain kesätöihin Turun Seudun Osuuspankkiin, kun muutto Turkuun oli edessä ja olin kuullut pelkkää hyvää OP:sta työnantajana.”

Essi: ”Alun perin kiinnostuin hakeutumaan tänne töihin tuttavani suosituksesta, Hän kertoi omasta mukavasta työkokemuksestaan, mikä sai minut kiinnostumaan OP:sta.

Niilo: ”Hain OP Turun Seutuun töihin, koska minulla oli jo aiempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta, ja OP:ssa on erittäin hyvät etenemismahdollisuudet oman alan tehtäviini. Sain myös kuulla rekrytoinnin edetessä, että täällä pääsee alusta asti tekemään kunnon hommia, eikä ns. kahvin keittelyä, mikä lisäsi mielenkiintoa entisestään.”

Adele: ”Hakeuduin OP:lle kesätöihin monesta syystä. Ensinnäkin halusin päästä ensimmäistä kertaa oman alani töihin. OP tuli ensimmäisenä mieleen, koska minä ja koko perheeni olemme aina olleet OP:n asiakkaita ja pankin toiminta on minulle entuudestaan tuttua. OP:lla on hyvä maine työpaikkana ja se on erittäin arvostettu ja haluttu kesätyöpaikkakin. Melkein uskallan väittää, että kaikki yliopistolla jututtamani muutkin opiskelijat, hakivat OP:lle kesätöihin ensimmäisten vaihtoehtojen joukossa.”

Akseli: ”Hakeuduin OP:lle kesätöihin kiinnostuksesta pankkialaa ja osuustoimintaa kohtaan.

Katrin: "Pankkiala vaikutti kiinnostavalta ja halusin oppia enemmän siitä, mitä pankissa oikeasti tehdään. OP Turun Seutuun hain kesätöihin kuultuani OP:ssa työskenneiltä ystäviltäni ja opiskelukavereiltani, että täällä on hyvä työilmapiiri ja hyvät kehittymismahdollisuudet."

Adele Aalto, OP Turun Seudun kesätyöntekijä 2023
Turun kauppakorkeakoulussa laskentatoimea ja rahoitusta pääaineenaan lukeva Adele Aalto kertoo, miten kesätyö pankissa on vahvistanut tunnetta siitä, että hän on oikealla alalla. 

Millaisia odotuksia sinulla on tästä kesätyöstä? 

Iida: ”Odotan, että pääsen tekemään töitä monipuolisesti erilaisten perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen parissa ja että pääsen oppimaan tiimini lakimiehiltä ja muilta kollegoilta tärkeitä taitoja tulevaisuuden työelämää varten.

Arezu: ”Odotan kesältä paljon uutta ja jännittävää oppimista ja mielekkäitä työpäiviä!”

Essi: ”Kesän aikana odotan oppivani paljon uutta ja kehittyväni oikein mainioksi asiakasneuvojaksi.”

Niilo: ”Kesältä odotan uusien asioiden opettelua ja erityisesti uusia tuttavuuksia. Edessä saattaa olla myös lukuisia kahvikuppeja ja toivottavasti myös myyntionnistumisia.”

Iida Vainio, OP Turun Seudun kesätyöntekijä 2023
Oikeustiedettä Lapin yliopistossa opiskeleva Iida Vainio odottaa, että kesätyössään OP:lla pääsee oppimaan tiimin lakimiehiltä ja muilta kollegoilta tärkeitä taitoja tulevaisuuden työelämää varten. 

Adele: ”Tähän asti olen tykännyt työstäni erittäin paljon, ja tämä on ollut hyvin erilaista verrattuna odotuksiini. Haastattelussakin kysyttiin, että mitä luulen pankissa tehtävän. Oli minulla jonkin näköinen ja osittain oikea ajatus, mutta en koskaan olisi osannut kuvitella, kuinka paljon asioita pankissa tehdään. Mahdollisuudet täällä ovat loputtomat, ja jo muutamassa päivässä kassalla olen oppinut aivan valtavasti. Tämä on vain vahvistanut tuntemustani siitä, että olen oikealla alalla sekä lisännyt motivaatiotani opiskella ja kehittää itseäni.

Odotan kesältä erittäin paljon! Uskon oppivani valtavasti ja kaikki nyt oppimani tukee myös opintojani. Täällä on ollut erittäin mukava ilmapiiri, jonka pistin heti merkille. Vaikka olen nuori, en ole kertaakaan kokenut, että minua kohdeltaisiin jotenkin eri tavalla. Päinvastoin täällä on onnistuttu luomaan työilmapiiri, jossa kaikkia arvostetaan yhtä paljon, – väitän, että se on nopeuttanut oppimistani, koska uskallan kysyä asioita matalalla kynnyksellä. Odotan myös innolla, miten paljon täältä saan uusia työkavereita ja pääsen osaksi hyvää työporukkaa.”

Akseli: ”Odotan kesältä työntäyteisiä päiviä ja paljon uuden oppimista hyvässä seurassa.”

Katrin: "Minulla ei ole aiempaa kokemusta pankkityöstä, joten odotukseni tulevalta työkesältä on oppia paljon uutta – ja olenkin jo ensimmäisen kuukauden aikana oppinut valtavasti! Haluan kehittää omia taitojani.

Niilo Peräaho, OP Turun Seudun kesätyöntekijä 2023
Niilo Peräahoa kiinnostaa OP:n hyvät etenemismahdollisuudet hänen oman alansa työtehtäviin liittyen.
Ketrin Lintunen, OP Turun Seudun kesätyöntekijä 2023
Åbo Akademista vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri Katrin Lintunen haki OP Turun Seutuun kesätöihin kuultuaan OP:ssa työskenneiltä ystäviltään ja opiskelukavereiltaan talon hyvästä työilmapiiristä ja kehittymismahdollisuuksista.

Mitä terveisiä haluat lähettää kollegoillesi OP Turun Seutuun?

Iida: ”Ensimmäiset kuukaudet ovat menneet nopeasti ja koko talo on ottanut minut ja muut uudet työntekijät valtavalla lämmöllä vastaan! Kiitokset siitä kaikille ja ihanaa kesää!”

Arezu: ”Kollegoille terkut: mahtavaa, miten otatte meidät uudet työntekijät mukaan tiimiin! Ihanaa kesää jokaiselle! 😊”

Essi: ”Kollegoille terkkuna haluan sanoa, että on ollut ihana tutustua kaikkiin. Kesälomille jatkaville toivotan rentouttavaa kesää!”

Niilo: ”Kollegoille terveisiä, että tulkaa rohkeasti juttelemaan! Vanhana futarina erityisesti kuluvasta Veikkausliiga-kaudesta jauhan mielelläni juttua.”

Adele: ”Kuten jo aiemmin mainitsin, olen tykännyt kovasti olla täällä ja toivottavasti kesän jälkeen saan jatkaa talossa vielä opintojeni ohella. Olen erittäin iloinen siitä, että pääsin OP:lle töihin ja ymmärrän, miksi työpaikka on niin haluttu. Haluan kiittää kaikkia siitä, että minut on otettu niin hyvin vastaan; töiden aloittaminen on ollut niin helppoa. Odotan innolla kesää ja niitä mahdollisuuksia, joita tämä työpaikka minulle avaa!

Akseli: ”Terveisiä kaikille ”toppilaisille”, toivottavasti törmätään ja tutustutaan kesän aikana. P.S, Etsin jatkuvasti golfseuraa tositarkoituksella.”

Katrin: "Terkut kaikille; loistavien kollegoiden ansiosta ensimmäinen kuukausi töissä on lentänyt kuin siivillä, kiitos siitä! 😊

Arezu Azarakhsh, OP Turun Seudun kesätyöntekijä 2023
Vaasan ammattikorkeakoulusta oikeustradenomiksi valmistunut Arezu Azarakhsh iloitsee siitä, miten OP Turun seudun väki on ottanut uudet työntekijät mukaan tiimiin.
Aleksi Mässilä, OP Turun Seudun kesätyöntekijä 2023
Kauppakorkeasta vasta valmistunut kandi Akseli Mässeli aloittelee neljättä opintovuottaan Turun yliopistolla. Hän hakeutui OP:lle kesätöihin kiinnostuksestaan pankkialaa ja osuustoimintaa kohtaan.