OP Turun Seutu edistää tänäkin vuonna nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista kesätyölahjoituksen avulla. Tuellamme toimialueemme (Turku, Kaarina, Lieto, Naantali, Parainen, Raisio, Rusko ja Vehmaa) yleishyödylliset yhdistykset voivat tarjota 50:lle 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan kesällä 2018.

Yhdistysten hakuaika 3.-19.3.2018

Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 500 euroa/nuori, mutta yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lisäksi lakisääteiset kulut. Yhdistys, kuten urheiluseura, kylä-, luonnonseuojelu- tai vanhainkotiyhdistys, voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi, kahvitukseen ja lipunmyyntiin tai vaikkapa hoito- ja kunnossapitotoimiin.

Yhdistyksen tulee jättää hakemuksensa viimeistään 19.3.2018. Hakemukseen on täytettävä yhdistyksen toimintaperiaate, tarjotun kesätyön ajankohta (ajoituttava kesä-elokuulle) ja tehtävänkuvaus.

OP Turun Seudun toimikunta valitsee yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnasta ilmoitetaan yhdistyksille 23.3.

Yhdistyksen edustaja, täytä hakemus 19.3. mennessä tästä.

Nuoret hakevat paikkoja 4.-22.4.2018

Yhdistysten tarjoamat nuorten kesätyöpaikat löytyvät 4.4. alkaen OP Turun Seudun nettisivuilta op.fi/turunseutu.

Nuori voi hakea haluamaansa kesätyöpaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen työhakemuksen suoraan yhdistykseen. Hakuaika päättyy 22.4. Yhdistys haastattelee ja valitsee kesätyöntekijänsä 6.5. mennessä.