Pohjola Vakuutuksen asiakkaana saat henkilökohtaista apua ja selkeät ohjeet sekä arvion, kannattaako lääkäriin lähteä. Jos lääkärikäynti on tarpeen, Terveysmestari ohjaa sinut etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle. Samalla saat tiedon maksullisten lääkäripalveluiden osalta, mitä Pohjola Vakuutuksen vakuutusturvasi kattaa. Voit saada korvausratkaisun jo asioinnin aikana.

-Pohjola Sairaalan tavoitteena on tukea paikallista tekemistä vammojen ennaltaehkäisyssä ja toisaalta palauttaa vammojen ja sairauksien kanssa kärsiviä mahdollisimman nopeasti takaisin arkeen. Jos sinulla on tuki- ja liikuntaelimistössä vaiva, voit helposti olla yhteydessä Terveysmestariimme tai varata ajan suoraan alan erikoisasiantuntijoillemme. Turun Pohjola Sairaalan asiantuntijoilla on kansainvälisestikin mitaten erittäin vahvaa nivelkohtaista ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian osaamista. Keskitetty osaaminen tuhansien toistojen kanssa takaa laadukkainta mahdollisuutta potilaalle palautua vammasta tai sairaudesta takaisin arkeen, olit sitten huippu-urheilija, työssäkäyvä aktiiviliikkuja tai elät arkeasi eläkkeellä ja kaikkea siltä väliltä, kertoo Pohjola Sairaalan Turun yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen.

Vaikka Pohjola Sairaala on erikoistunut ortopediseen osaamiseen, voi Terveysmestariin olla yhteydessä kuka tahansa Pohjola Vakuutuksen asiakas millä tahansa terveysasialla tai kuka tahansa tuki- ja liikuntaelinvammoista tai -sairauksista kärsivä asiakas.

-Olemme solmineet merkittäviä yhteistyösopimuksia paikallisten urheiluseurojen kanssa ja teemme heidän kanssaan aktiivisesti työtä urheiluperäisten vammojen ehkäisyssä. Ennaltaehkäisyn merkitys on viime aikoina korostunut erityisesti lasten ja nuorten muuttuneen arkiaktiivisuuden myötä. Järjestämme koulutustilaisuuksia ja tapahtumia myös erilaisten sidosryhmien kanssa urheileville lapsille ja heidän vanhemmilleen terveellisen kasvun avaimista. Kannattaa seurata aktiivisesti erityisesti sosiaalista mediaamme, jossa tapahtumista kerromme, Liikkanen vinkkaa.

Kun jotain sattuu tai sairaus vaivaa, ole yhteydessä Terveysmestariin Pohjola Sairaala -sovelluksella (chat) tai puhelimitse 0100 5225. Pohjola Sairaalan suoralla ajanvarauslinjalla 010 257 8100 Terveysmestari palvelee sinua myös ilman Pohjola Vakuutusta. Lue lisää Pohjola Sairaalan palveluista ja Terveysmestarista.