Omistaja-asiakaspäivä on paikallisesti kehitetty konsepti, joka syntyi tarpeeseen olla enemmän läsnä ja korostaa hauskalla tavalla omistaja-asiakkuudesta saatavia hyötyjä. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja niin pankin omista palveluista kuin kumppaniyrityksiltä, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia. Kaikki hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusiakin omistaja-asiakkaita. Viestimme Omistaja-asiakaspäivän tapahtumista nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa, joten ota meidät seurantaan ja pysyt ajan tasalla.

Joka kuukauden toinen torstai on luvassa myös erityinen Omistaja-asiakaspäivän vastuullisuusteko, joka toimii lisäyksenä muutoinkin laajaan alueelliseen yhteiskuntavastuulliseen tekemiseemme. Vuoden 2019 alusta olemme muun muassa ilahduttaneet kahden palvelutalon asukkaita Key Ensemble -yhtyeestä kootun kvartetin konsertein, jakaneet musikaalilippuja Etsivän Nuorisotyön sekä Hope ry:n kautta ja kysyneet asiakkailtamme, mille alueelliselle kohteelle pankki tekisi tuhannen euron lahjoituksen.

Omistaja-asiakaspäivänä pidämme aina myös kaikille avoimia digiopastuksia Puutorin, Kaarinan ja Raision palvelupisteissä päivän erityistä, vaihtuvaa digiteemaa painottaen. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaaksi pääset sijoittamalla sadan euron jäsenmaksun. Sen jälkeen nautit jäseneduista ja OP-bonuksista, joilla kertyy varsin nopeasti jäsenmaksun ylittävä summa. Mitä enemmän palveluja käytät, sitä nopeammin kertyvät myös bonukset! OP Turun Seudun omistaja-asiakkaiden määrä rikkoi 90 000 rajapyykin vuoden 2018 lopussa ja kasvu jatkuu tasaisena. Omistaja-asiakkaillemme maksetut tuotto-osuuksien korot ja asioinnin perusteella maksetut bonukset nousivat viime vuonna 14,8 miljoonaan euroon. Pankkipalveluista saatavien etujen lisäksi tarjoamme omistaja-asiakkaillemme laajan etuohjelman paikallisten kumppaniyritystemme kautta aina urheilutapahtumista teatteriesityksiin saakka.

Tutustu omistaja-asiakkuuteen sivuillamme ja liity alati kasvavaan joukkoomme!