Harkitsetko asunnon ostamista tai myyntiä? Tiesitkö, että Turun Seudun OP-Kiinteistökeskuksesta saat laajan ja tasokkaan palveluvalikoiman lisäksi myös monia ainoastaan OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille kuuluvia etuja?

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen Turun Seudun OPKK:n välityspalkkiosta. Omistaja-asiakkaanamme saat myös ilmaisen 3D-esittelyn asunnostasi myyntitoimeksiannon yhteydessä.

Turun Seudun OPKK:n myyntitoimeksiantoihin sisältyvät aina ammattikuvaus, 3D-pohjakuvat sekä laaja näkyvyys. Myös tunnin maksuton sisustuskonsultaatiokäynti sisältyy toimeksiannon hintaan. Osassa kohteista voit saada esittelyyn mukaan maksuttoman ilmakuvauksen.

Omistaja-asiakkaanamme voit lisäksi käyttää sinulle kertyneitä OP-bonuksia OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen. Bonuksia käytetään esimerkiksi välityspalkkioon, arviointipalkkioon, vuokrattavan asunnon toimeksiantopalkkioon tai OPKK:ssa tehtävien kauppakirjojen palkkioon.

Kun valitset asuntokauppojen kumppaniksesi OP-Kiinteistökeskuksen, voit olla varma siitä, että asuntosi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuolisen osaamisen ja palveluvalikoiman sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Viime vuonna noin 60 000 suomalaista valitsi OP-Kiinteistökeskuksen kumppanikseen elämänsä suurissa kaupoissa.