OP Turun Seutu saavuttaa tänä vuonna kunnioitettavan sadan vuoden merkkipaalun. Tämän virkeän satavuotiaan sydän on kiinni paikallisessa arjessa, mutta katse on luotuna vahvasti tulevaan. Sata vuotta sitten luotiin perusta sille, mitä OP Turun Seutu on tänään. Pankkimme on syntynyt rakkaudesta tähän seutukuntaan ja sen ihmisiin ja jo vuosisadan ajan olemme edistäneet asiakkaidemme ja toimintaympäristömme menestystä. Ja tämä menestys poikii turvallisuutta ja hyvinvointia meille kaikille. 

Osuustoiminnallisuuteen kuuluu vahvasti yhteiskuntavastuu. Se on kiinteä osa OP Turun Seudun strategiaa ja kuuluu jokaisen OP:laisen arkeen, päätöksiin ja toimintaan. Me haluamme olla konkreettisesti tukemassa paikallista yhdessä tekemistä ja hyvinvointia, mutta yksin yhteisöllisyyttä ja elinvoimaisuutta on vaikea rakentaa. Kiitos näistä sadasta vuodesta kuuluukin asiakkaillemme. Kun aikaa kuluu voimme nähdä, mitä olemme saaneet yhdessä aikaan. Olemme olleet mukana mahdollistamassa toimialueellemme aidosti paljon hyvää ja samalla tiellä haluamme jatkaa tulevaisuudessakin.

Tehdään yhdessä vuodesta 2022 positiivisten vaikutusten vuosi. Me avaamme pelin 100 000 euron lahjoitushaulla, johon kutsumme mukaan toimialueeltamme kaikki arvomaailmamme jakavat hankkeet yhteiskunnan eri osa-alueilta. Lahjoitushaku ei katso hankkeen kokoa, sillä hyvien tekojen ketjureaktio voi lähteä eteenpäin jo hyvinkin pienestä. Uusien kumppanuuksien kautta haluamme mahdollistaa uusia alkuja niin vapaaehtoistoiminnan, liikunnan, taiteen, tieteen kuin hyväntekeväisyydenkin saralla. Yhdessä luomme toimialueellemme huomisen kestävää elämää.

Kuten juhlavuoden tunnuksessamme todetaan, toimimme asiakkaidemme ja toimialueemme hyväksi. Tänään ja huomenna, myös seuraavat sata vuotta.

Hakemuslinkki ja lisätiedot löytyvät osoitteesta op.fi/turunseutu/100vuotta. Haku on avoinna 28.2.2022 saakka.

OP Turun Seutu on vahvasti paikallinen omistaja-asiakkaidensa omistama pankki. Toimimme Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Arvomme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus sekä yhdessä menestyminen ja jo vuosisadan ajan olemme edistäneet asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.