-Turun seutukunnalla menee tällä hetkellä hyvin ja se heijastuu totta kai positiivisesti myös OP Turun Seudun liiketoimintaan. Kilpailu on kuitenkin pankkimarkkinassa varsin tiukkaa ja asiakkaita on palveltava joka päivä paitsi paremmin, myös tehokkaammin. Tekemällä asioita samalla tavalla kuin eilen muuttuu menestys äkkiä karvaiksi pettymyksiksi. Siksi mekin mietimme omaa työnjakoamme ja tekemistämme jatkuvasti. Tätä prosessia tukemaan päätimme vahvistaa johtoryhmäämme uusilla mutta kokeneilla jäsenillä, kertoo nimitysten taustoja OP Turun Seudun varatoimitusjohtaja Petteri Rinne.

Kohti personoituja asiakaskokemuksia

Petri Leinolla on takanaan yli 10 vuoden monipuolinen työura OP Turun Seudussa ja hän siirtyy liiketoimintajohtajan tehtäviin asiakkuus- ja myyntijohtajan pestistä. Uudella tehtäväkentällä tähdätään entistäkin laajempaan palvelutarjontaan ja sitä kautta vielä parempaan asiakastyytyväisyyteen.

-Vastuualueeni on jatkuvan muutoksen parissa. Asiakaskäyttäytymisen muuttumiseen reagoiminen ja sen ennakointi onkin yksi tärkeimmistä tehtävistäni. Pyrimme jatkossakin tarjoamaan palveluitamme kaikille asiakkaillemme heidän toivomalla tavalla ja ajankohtana. Sähköisten palveluidemme käyttö jatkaa samalla kasvuaan ja ne tarjoavat monelta osin ylivertaista helppoutta sekä ajasta ja paikasta riippumattomuutta. OP-mobiili onkin jo todella monelle pankki taskukoossa, kertoo Leino uusien haasteiden edessä. Hän näkee myös henkilökohtaisille neuvoille suuren asiakastarpeen muun muassa sijoittamiseen ja talouden turvaamiseen liittyen.

-Asiakkaidemme talouden monipuolinen turvaaminen tulee olemaan omaa työtäni ohjaava teema, joka toivottavasti välittyy tunteena ja personoituna ratkaisuehdotuksena jokaiselle asiakkaalle kohtaamisessa kanssamme, Leino summaa.

Satu Astalan työura alkoi Rauno Puolimatkan sijoitusyhtiössä, josta se on jatkunut erilaisiin johtotehtäviin niin Sampo Pankissa kuin Kiinteistömaailmassa. Astala siirtyy uuteen tehtäväänsä OP Koti Turun Seudusta, mutta jatkaa siellä toistaiseksi toimitusjohtajana uusien töiden rinnalla.

-Olen toiminut koko työelämäni sijoittamisen, rahoittamisen ja asumisen ratkaisujen parissa. Varallisuudenhoitoliiketoimintamme on juuri nyt merkittävän muutosprosessin keskellä ja uskon, että monipuolinen osaamiseni auttaa muutosten läpivientiä tällä vaativalla liiketoiminta-alueella, Astala kertoo. Hänen tavoitteenaan on kokonaisvaltainen palvelu, jossa palvelualueet limittyvät henkilöasiakkaiden osalta Leinon liiketoiminta-alueen kanssa.

-Asiakkaan tarve ratkaisee, mitä palveluita hänelle tarjotaan riippumatta sisäisistä vastuualuejaoista. Haluamme olla luotettava, pitkäjänteinen kumppani vaurastumisen asioissa sekä asumisen ratkaisujen parissa. Meillä on vahva perinne paikallisena toimijana, osaamista ja näkemystä sijoitustoimintaan siis löytyy runsaasti, Astala kertoo.