Missä konttorissa / yksikössä työskentelet?

Pääsääntöisesti työskentelen Lapinlahdella, mutta tarpeen vaatiessa liikun myös muilla konttoreilla.  Maatalous- ja yritysasiakkaiden yksikössä, hoitaen yritysasiakkaiden laina- ja maksuliikepalveluita.

Kerro lyhyesti työstäsi, mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työni on erittäin monipuolista ja mielenkiintoista. Työviikkoni sisältää useita asiakaskohtaamisia jotka näin korona-aikaan erityisesti hoituvat pääasiassa puhelimitse. Tämän lisäksi työnkuva on paljolti valmistelua sekä rahoitushankkeiden parissa että myös maksuliikeasioiden avaamisessa/päivittämisessä. Pyrkimys työssä on se, että pystyisimme tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa, ja tämän edellytys on, että asiakkaan pankki- ja vakuutuspalvelut katsotaan jokaisen asiakkaan kohdalla juuri heille sopiviksi.

Miten kauan olet ollut töissä OP Ylä-Savossa ja onko pankkiala tuttu sinulle entuudestaan?

OP Ylä-Savossa aloitin työskentelemään marraskuussa 2021. Siirryin OP ryhmän sisällä muista tehtävistä, joita tein reilut 3 vuotta. Aiemmassa työtehtävässäni työskentelin yrityksen maksuliikepalveluiden parissa.

 Mikä on vahvuutesi työssäsi?

Vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys. Pyrin aina löytämään asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut. Koen myös, että olen hyvä tiimipelaaja. Tässäkin työssä yhteistyötä tehdään päivittäin kollegoiden kanssa. Kommunikointi työyhteisön sisällä sekä asiakkaiden kanssa on erittäin isossa roolissa. Myös valmiudet uuden oppimiseen, muutoksia täynnä olevassa finanssimaailmassa koen vahvuutena.

 Mitä pidät työssäsi tärkeänä?

Työssämme tärkeintä on ehdottomasti asiakkaat, heitä vartenhan täällä pankissa ollaan. Tärkeää on myös pitää oma tietämys reaaliajassa, kuten yllä mainitsinkin muutoksista, joita tulee paljon.

Ajankohtaisia vinkkejä talouden hallintaan ja suunnitteluun?

Tämänhetkistä maailmatilannetta kun katsotaan, niin on hyvä istua alas ja miettiä olisiko lainaan kannattavaa neuvotella korkosuojausta. Pitkä pätkä on menty negatiivisten korkojen maailmassa, mutta nyt tilanne on muuttumassa ja on hyvä pohtia vaihtoehtoja oman talouden turvaamiseen.

 Mitä suunnitelmia kesääsi kuuluu?

Vapaa-aika kesällä menee kahden pienen tyttären kanssa, säiden salliessa mahdollisimman paljon ulkona. Frisbeegolfista ollaan löydetty mukava yhteinen harrastus kesään,  jossa lapsetkin mielellään kulkevat mukana.