Op Ylä-Savon asiakkuusasiantuntija Minnamari Auvinen on Ylä-Savon omia tyttöjä. Tie pankkialalle kulki aikoinaan opintojen päätteeksi suoritetun työharjoittelun kautta ja kokemusta pankkialalta onkin kertynyt jo kahdentoista vuoden ajan.

Minnamarin tehtävät painottuvat henkilöasiakkaiden rahoituksen palveluihin. Rahoituksen asiantuntija on asiakkaan mukana eri elämänvaiheissa, jonka vuoksia asiakaskohtaamiset eivät painotu ainoastaan parhaimman rahoitusratkaisun löytämiseen. Yksilöllisessä tapaamisessa asiakas kohdataan kokonaisvaltaisesti, jolloin pyritään löytämään parhaimmat ratkaisut niin vakuutusasioissa kuin säännöllisen säästämisen saralla.

- Työni on monipuolista ja ihmisläheistä. Aamun asiakastapaaminen voi koskea ensiasunnon ostoa, kun taas seuraavassa kyse perhetaloudesta. Tällöin on tärkeää varmistaa, että kaikki pankkiasiat ovat kunnossa. Onnistumisenkokemukset tulevat siitä, kun saan yllätettyä asiakkaan positiivisesti, Minnamari kertoo.

Merkittävä osa asiakkaiden yhteydenotoista tulee puhelimitse ja verkossa. Ketteränä pankkina OP Ylä-Savo tarjoaa palvelujaan joustavasti Ylä-Savon alueella. Minnamarin tavoittaakin pääsääntöisesti Iisalmessa ja Vieremällä, mutta tarvittaessa myös muissa toimipisteissämme.

Minnamarin mukaan pankissa työskentely on jatkuvaa oppimista ja se tekeekin työskentelystä mielenkiintoista. Minnamari kehittää osaamistaan muun muassa seuraamalla päivittäin ajankohtaisia julkaisuja sekä tiedotteita. Oppimiskokemuksia tulee myös käytännön työskentelyn kautta jokapäiväisissä asiakaskohtaamisissa. Merkittäväksi osaksi oman osaamisen kehittämistä Minnamari mainitseekin asiakkaiden antamat palautteet.

Entä mitä ajankohtaista pankkipalveluissa tällä hetkellä?

On erityisen tärkeää päivittää säännöllisin väliajoin omat pankkipalvelut. Parhaiten tässä opastaa pankin oma asiantuntija, joka osaa tunnistaa mahdolliset tarpeet myös pidemmän aikavälin päähän. Kaikki pankin tarjoamat tuotteet eivät ole välttämättä entuudestaan tuttuja. Pankkimme pyrkii jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, joten myös uusia tuotteita pyritään ottamaan osaksi palveluntarjontaa. Tästä hyvänä esimerkkinä tarjoamamme lakipalvelut.

- Haluamme olla osana asiakkaan elämää kaikissa eri vaiheissa ja tuoda turvaa tulevaisuuteen, Minnamari summaa.

Työnsä vastapainoksi Minnamari nauttii perheen kanssa luonnossa liikkumisesta. Myös leipominen on lähellä sydäntä ja mikä onkaan mukavampaa kuin nauttia tuoreet pullat laavulla pienen reippailun jälkeen!