Työn tekeminen on toiminto, joka on nyt kiinteästi mukana kotien suunnittelussa ja sisustamisessa. Jos tilaa riittää, etätyöpisteeksi voi lohkaista kokonaisen huoneen, tai sitten työpisteen voi sijoittaa samaan huoneeseen vaikkapa vierassängyn tai pienen treenitilan kanssa. Työpiste saattaa mahtua myös makuuhuoneeseen tai olohuoneen nurkkaan.

Kotona kelpaa työskennellä näissä Lohjan asuntomessuilla nähtävissä työpisteissä vaikka vuoden jokaisena työpäivänä. 

1. 

Tässä Kastelli Plazia Järven sydän -kohteessa työpaperit ja -läppärit voi päivän päätteeksi piilottaa kätevästi senkin oven taakse. Pehmeässä nojatuolissa voi pitää kahvi- tai tuumailutauon.

2. 

Kastelli Veistos -kohteessa on sijoitettu pieni työpiste samaan tilaan vierasvuoteen kanssa. Hyllykössä on työtason lisäksi hyvin säilytystilaa.

3. 

Kannustalon Suomi kätkee sisälleen hyvin varustellun työhuoneen suurine pöytineen ja säilytysjärjestelmineen.

4. 

Upeassa Pyörre-talossa töiden teon lomassa voi kurkkia järvimaisemia.

5. 

Jos sisätiloista loppuvat neliöt (tai oma rauha) kesken, mutta pihalla tai mökkitontilla on tilaa, voi etätyöpisteen sijoittaa 5-10-neliöiseen Easy Cabin -kuutioon.

6.

ProModi-kohteen etätyöpiste oli sijoitettu osaksi luovaa monitoimitilaa, jossa on mahdollisuus myös kuntoilla, ihailla taidetta tai löhöillä säkkituolilla kirjan kanssa.

7. 

Kastelli Veistos -kohteen työhuoneessa on muhkea nojatuoli rentoutumista varten - sellainen löytyy nyt monesta trendikkäästä työhuoneesta.

Innostuitko remontoimaan kotiasi? Tee remonttisuunnitelmistasi totta. Hae lainaa remonttiin kätevästi verkossa.

Lue myös:

Kokolattiamatto on taas ihana! Nämä viisi trendiä nousevat esiin asuntomessuilla

Pyöreä talo on täyttä terästä - ja täynnä taidetta

Lohjan asuntomessut järjestetään 9.7.–8.8.2021. OP ja OP Koti ovat asuntomessujen yhteistyökumppaneita.