Matkan keskeytyessä lomatunnelma muuttuu nopeasti epävarmaksi ja hätääntyneeksi. Auton kuljettaja ei välttämättä tiedä, mitä pitäisi ensimmäiseksi tehdä. Vakuutus ei aina heti tässä kohtaa tule mieleen ja ajoneuvon hinauksesta aiheutuvat kustannukset saattavat huolettaa.

Ohjeiden saaminen ja hinauksen tilaaminen onnistuu nopeasti palvelunumerostamme 0303 0303. Voit käyttää palvelua myös osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi. Erityisen käytännöllinen Vahinkoapu on reissun päällä, jos olet epävarma tarkasta sijainnistasi. Asioides-sasi sähköisesti paikannus onnistuu mobiililaitteesi GPS-paikannuksen avulla.

Asioitpa sitten sähköisesti tai puhelimitse, saat palvelunumerostamme ohjeita ongelmatilanteisiin tien päällä, tiedon ajoneuvon vakuutuksen kattavuudesta ja avun vahinkopaikalle vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Palvelu toimii koko Suomessa.

Mitä kuluja Autopalveluturva korvaa?

Ajoneuvon hinauskulut ja matkan jatkumisesta aiheutuvat kulut kuuluvat Autopalveluturva -vakuutukseen. Autopalveluturvassa ei ole omavastuuta eikä korvauksilla ole bonusvaikutuksia.

Pohjola Vakuutuksen Autopalveluturva sisältyy yleensä Superkaskoon, Kevytkaskoon ja Isokaskoon. Osakaskossakin Autopalveluturva voi olla, jos olet sen vakuutusta ottaessasi valinnut mukaan. Yrityksen vakuuttamissa henkilö-, paketti- ja matkailuautoissa vakuutuksen nimi on Autopalveluvakuutus. Voit itse tarkistaa autovakuutuksesi sisällön kätevästi OP-mobiilissa.

Autopalveluturva voi korvata hinauskulujen lisäksi kotimatkakustannuksia sekä tarvittaessa yöpymiskuluja matkan päällä. Lue korvauksista tarkemmin Pohjola Vahinkoavusta tai kysy suoraan meiltä, jos tarvitset apua heti. Kun sinulla on Superkaskossa lisäksi keskeytysturva, voi matka jatkua vuokra-autolla, johtuipa matkan keskeytymisen syy kolarista tai oman auton rikkoutumisesta matkalla.

Voit ostaa vakuutuksia op.fi-palvelusta ja OP-mobiilista. Siellä saat nopeasti ja helposti suosituksen siitä, mitä vakuutuksia tarvitset autollesi. Laske hintoja, vertaile ja osta oikeat vakuutukset missä ja milloin tahansa. Verkkokaupasta saat kaikki tavallisimmat ajoneu-vojen vakuutukset.

Nauti siis rauhassa lomastasi ja läheistesi seurasta! Mikäli autollesi sattuu vahinko lomareissulla, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinut takaisin liikenteeseen!

Turvallista kesää!

Timo Impinen

Partner Specialist

Pohjola Vakuutus

Niina Hollanti

Specialist