Ensinnäkin meille raha- ja vakuutusasioinnin keskittäminen kannattaa. OP tarjoaa saman katon alta pankkipalvelut laidasta laitaan. Asiantuntijamme auttavat sinua elämän eri käänteissä sekä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa. Oli sitten tarve rahoitukselle, sijoitusneuvonnalle, lakipalveluille tai kiinteistönvälitykselle, löydät kaikki nämä palvelut saman katon alta. Sijoitusasioissa haluamme vaurastuttaa suomalaisia ja tarjoamme omistaja-asiakkaille laajan sijoittajan etukokonaisuuden (mm. maksuttoman säilytyksen ja alennetut kaupankäyntihinnat). Asiantuntevat sijoitusasiantuntijamme auttavat löytämään itsellesi sopivan tyylin sijoittaa.


Kun keskität pankkiasiointisi meille ja vakuutusasiointisi Pohjola Vakuutukseen, saat parhaat edut irti omistaja-asiakkuudestasi. Pohjola Vakuutuksen etuasiakas nauttii kattavasta turvasta ja alhaisemmista vakuutusmaksuista. Hyödyt taloudellisesti OP-bonusten muodossa, joilla pääset kuittaamaan mm. pankin palvelumaksuja. Ja laajasti keskittämällä, sinulla on mahdollisuus olla Omistaja Plus -asiakas!


Miten kiitämme Omistaja Plus -asiakkaita laajasta asioinnista?


Haluamme tarjota entistäkin sujuvamman asioinnin. Tämän taataksemme, olemme nimenneet jokaiselle Omistaja Plus -asiakkaalle pankista oman yhteyshenkilön, johon voi olla yhteydessä tarpeen tullessa. Nopea asiakaspalvelu on tarjolla myös OP:n asiakaspalvelussa ja chat -kanavissa, joissa saa pikaisen avun arjen pankkiasiointiin liittyvissä asioissa. Rahoitustarpeiden ilmaantuessa käsitellään Omistaja Plus -asiakkaan vakuudellisen lainan hakemus tavallista nopeammin, oli mielessä sitten uuden asunnon tai auton hankinta.


Nopean ja sujuvan asiakaspalvelun lisäksi haluamme tarjota Omistaja Plus -asiakkaille käyttöön parhaat palvelut etuhinnoin. Etuja niin arkeen kuin elämyksiinkin tarjoaa Omistaja Plus -asiakkaan korttipaketti, johon kuuluvat OP-Visa Gold sekä OP-Duo -kortit. Goldilla saa vakuutuksia arkeen ja elämyksiin ja Duon hintatakuun avulla voi varmistua, ettei maksa ostoksista liikaa.

Oletko Sinä jo Omistaja Plus -asiakas?

Saat Omistaja Plus -palvelun, kun olet osuuspankin omistaja-asiakas ja sinulla on OP Ryhmässä tuotteita ja palveluita vähintään 150 000 eurolla lainat mukaan lukien tai sinulla on sijoituksia rahastoissa ja osakkeissa vähintään 50 000 euroa.

Löydät lisätietoa näistä ja muista Omistaja-asiakkuuden eduista OP-mobiilista seuraamalla polkua Muut -> Omistaja-asiakas. Lisää Omistaja Plus -asiakkuudesta voit lukea myös täältä.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pysy kuulolla myös tulevista eduistamme!


Joonas Oksamo, asiakkuusneuvoja
OP Etelä-Häme