Pääkonttorilla päivittäispankkipalveluissa asiakkaitamme auttava Elina Flyktman toivottaa kaikki uudet ja vanhat omistajat tervetulleiksi.

Mitä on odotettavissa asiakkuusjohtaja Meri-Tuulia Huurresalo?

Meillä on tällä hetkellä jo yli 50 000 omistaja-asiakasta ja jo nyt runsaasti etuja omistajillemme. Tunnetuin etu on OP-bonukset.

Lisäksi meillä on monia muita pankki- tai vakuutusasiointiin liittyviä etuja tai alennuksia, joita vain omistajat saavat. Omistaja-asiakaspäivinä haluamme myös tarjota erityisiä etuja, jotka ovat useiden saavutettavissa, mutta ovat voimassa vain pienen ajan. Kannattaa siis seurata ilmoitteluamme sekä facebook-sivujamme.

Onko jotain erityisetuja odotettavissa?

Meillä on jokaisena omistaja-asiakaspäivänä joku erityisetu kaikille omistaja-asiakkaille. Helmikuussa se oli Cafe Laurellilla kahvi ja kakkupala alennettuun hintaan Hämeenlinnan ja Riihimäen kahviloissa. Tulevien omistaja-asiakaspäivien edut kerrotaan pankin sivuilla www.op.fi/etela-hame kohdassa OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaan edut, facebook-sivuillamme ja tietysti konttoreissa.

Minä päivinä omistaja-asiakaspäivät ovat?

Omistaja-asiakaspäivät ovat joka kuukauden viimeinen keskiviikko lukuun ottamatta kesä-, heinä- ja elokuuta.

Onko konttorilla jotain erityistä?

Konttorilla neuvottelussa olevat kuulevat varmasti kyseisen päivän erityisedusta ja heidän kanssaan otetaan muutkin edut tarkempaan tarkasteluun. Mutta konttorilla ei ole muuten mitään erityistä tapahtumaa. Kehitämme erityisetuja jatkuvasti ja toivomme omistaja-asiakkaiden hyödyntävän niitä.