Toteutimme viime syksynä ensimmäistä kertaa kyselyn omistaja-asiakkaidemme mielipiteistä vastuullisuustoiminnasta, kertoo toimitusjohtaja Mika Helin. Suurimman kannatuksen saivat nuorten työllistymisen ja koulutuksen tukeminen sekä teot luonnon ja ympäristön hyväksi. Pankin täyttäessä tänä vuonna 100 vuotta, tulemme kohdistamaan näihin aiheisiin toimenpiteitä.

Ensimmäinen kesätyöpaikka on avain aikuisten maailmaan

Tiedämme, että varsinkin ensimmäinen kesätyöpaikka on kaikille tärkeä, toteaa toimitusjohtaja Mika Helin. OP Etelä-Häme on vuosien aikana työllistänyt harjoittelijoita ja kesätyöntekijöitä paljon. Työn luonteesta johtuen paikkoja on voitu tarjota vain täysi-ikäisille ja alaa opiskeleville. Toisaalta koemme äärimmäisen tärkeänä, että mahdollisimman moni nuorempi pääsisi kokeilemaan eri työelämätaitoja. Näin voi oma opintopolkukin selvitä paremmin

100 vuotta ja 100 kesätyöseteliä


OP Etelä-Häme tarjoaa tänä vuonna yhteensä 100 kesätyöseteliä. Setelin arvo on 300 euroa ja se maksetaan yritykselle tai yhdistykselle, joka työllistää nuoren vähintään 10 päiväksi tai 60 tunniksi. Nuorelle käteen jäävän nettopalkan tulee olla vähintään 500 euroa.

Kesätyösetelit jaetaan kuntien kautta

Tuki jaetaan yhteistyössä alueen kuntien kanssa ja sekä nuoren koti- että työpaikan tulee sijaita jossain pankin toimialueen kunnassa (Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Loppi tai Riihimäki).

Seteleitä voi hakea vuonna 2005-2007 syntyneet nuoret. Tuen saadakseen nuoren tulee sopia itse kesätyöpaikasta yrityksen tai yhdistyksen kanssa ja täyttää oman kotikunnan ohjeistuksen mukainen hakemuslomake.

Lue tästä tarkemmin

#kaikkienaikojentekoja